29 / 06 / 2024

Vera Konsept GYO, yeni projeler için düğmeye bastı: İzmir'de iki arsanın satış ihalesine katılacak! 

Vera Konsept GYO, yeni projeler için düğmeye bastı: İzmir'de iki arsanın satış ihalesine katılacak! 

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ÖİB tarafından yapılacak arsa satış ihalelerine katılıyor. Şirket, arsaların yeni proje geliştirilmesi amacıyla kullanılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...



Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihaleye katılım hakkında açıklama yaptı. 

Vera Konsept GYO Yönetim Kurulu'nun 20 Mayıs 2024 tarih ve 2024/09 sayılı toplantısında, yeni proje geliştirilecek arsa alımları ile ilgili yatırımları çerçevesinde ihaleye katılım sağlanmasına karar verildi. 

Vera Konsept GYO, T.C Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın "arsa satış yöntemiyle özelleştirme ihalelerine" katılacağı açıklandı. 

Vera Konsept GYO, yeni projeler için düğmeye bastı: İzmir de iki arsanın satış ihalesine katılacak! 

Şirket, İzmir/Urla/Kalabak 4706 ada 3 parsel numaralı 20.310,16 m2 yüzölçümlü taşınmaz ve üzerinde yer alan yapılar (bir bütün halinde) ve İzmir/Urla/Kalabak 4539 ada 1 parsel numaralı 3.969,91 m2 yüzölçümlü taşınmazın 3/4 hissesi satışı ihalelerine katılacak. 

Her iki ihale de 22 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Şirketten yapılan açıklamada ihale süreçleriyle ilgili gelişmelerin paylaşılacağı belirtildi. 

Vera Konsept GYO, yeni projeler için düğmeye bastı: İzmir de iki arsanın satış ihalesine katılacak! 

Vera Konsept GYO, son olarak geçtiğimiz yılın Aralık ayında Özelleştirme İdaresi tarafından İstanbul/Kartal/Çavuşoğlu 2796 ada 366 parsel 26.958,33 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye en yüksek teklifi vermişti. Teklif 1 milyar 625 milyon TL olarak açıklandı. 

Ayrıca, şirket,    Ankara   ili Gölbaşı ilçesi Güzelyalı Mahallesi 1152 Ada 1 Parselde yeni bir otel yatırımı için de geçtiğimiz yılın sonunda düğmeye bastı. Vera Konsept GYO Ankara Otel'i için Aralık 2023'te teknik ve mali açıdan en uygun teklifi veren müteahhit firma ile sözleşme imzalandığı belirtildi. 

Gamador Parla Ankara ön satışta! 3 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Babacan Arsadan Tuzla'da 1+1 evin arsa payı 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje! 

Limak Bodrum projesi resmen başlıyor! Orman ve sit alanına 5 yıldızlı otel geliyor!  


 


Geri Dön