29 / 04 / 2024

Veryeri Grup projesi Çeşmood Residence satışta!

 Veryeri Grup projesi Çeşmood Residence satışta!

Ana iş kolu zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor. Çeşme'deki Çeşmood Residence projesi de satışta...



Sektörde, inşaat firmalarının yenilikçi çözümler aradığını aktaran Veryeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Veryeri, Veryeri Grup olarak yıllık 110 milyon metrekare parke ihtiyacı ile Avrupa ikincisi olan Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üretimine ağırlık vereceklerini, bu alandaki çalışmalarını dünyanın en büyük parke üreticisi olan Alman Kronospan şirketiyle birlikte sürdüreceklerini söyledi.


Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri ise, “Kronospan’ın Almanya’nın Dresen kentindeki tesislerinde Türkiye için yılda 1.5 milyon metrekare parke üretimi gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz, Ege Bölgesi’nde organize sanayi sınırlarında 20 milyon euro yatırımla toplamda 40 bin metrekarelik alana yayılmış antibakteriyel yer sistemleri üretim fabrikası kurmak” dedi.


Çeşmood Residence satışta


Veryeri Grup şirketlerinden olan Ali Veryeri İnşaat tarafından 35 milyon lira yatırım bedeliyle Çeşme merkezde, Çeşmood Residence isimli proje hayata geçiriliyor. Proje, ikisi üç, biri dört katlı olmak üzere toplam üç bloktan oluşuyor.


Yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Çeşmood Residence projesinde fiyatlar 590 bin liradan başlıyor.



Milliyet





Geri Dön