28 / 04 / 2024

Vesen Yalıları'nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

Vesen Yalıları'nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

Proje: Vesen Yalıları

Vesen Yalıları projesinde 24 aya varan vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Vesen Yalıları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 



Vesen Yapı imzasıyla Tuzla’nın cennet köşesi Mercan Koyu’nda denize sıfır lokasyonda yükselen  Vesen Yalıları  projesi, İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi olma özelliğine sahip. 

Lükse dair tüm detayların büyük bir incelikle işlendiği Vesen Yalıları, 40 bin 795 metrekare arazide hayata geçiriliyor. Projede 158 adet yalı dairesi yer alıyor. 

Projede konut teslimlerinin 2024 Mart'ta yapılması planlanıyor.

Vesen Yalıları nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

Vesen Yalıları projesinde, 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan yalı dairelerinde yeni nesil villa yaşamı sunuluyor. 

Projede fitness, buhar odası sauna, tenis kortu, basketbol sahası, restoran, cep sinema odaları gibi alanların yanı sıra, deniz kotunda yer alan 1.600 metrekarelik kapalı sosyal alanda, 1’i kışın üstü kapatılacak şekilde tasarlanan açık, 1 adet kapalı ve 1 adet çocuk olacak şekilde 3 adet yüzme havuzu bulunuyor. 

Katta 2 daire, blokta 10 daire olarak inşa edilen Vesen Yalıları'nda yatay mimari ile konforlu ve güvenli bir yaşamın kapıları aralanıyor.

Vesen Yalıları nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

Vesen Yalıları projesinin yüzde 80'i yeşil alanlara ayrıldı. Ayrıca projede doğa içinde kesintisiz yürüyüş alanları da yer alıyor. 

Konumu ile dikkatleri çeken proje;  Marmaray  ve E5 Otoyolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede; bölgedeki alışveriş merkezlerine 5 kilometre, hastanelere ve üniversitelere ise 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 

Vesen Yalıları nda 24 aya varan vade farksız ödeme fırsatı!

VESEN YALILARI 15 KASIM 2023 FİYAT LİSTESİ 

Vesen Yalıları projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 818 bin dolardan başlıyor. Projede şu an için dolar kuru 23 TL seviyesinde sabitlendi. 

Şirket bünyesinde 12 ay ve 24 ay vade seçeneği sunulan projeden ev sahibi olmak isteyenlere, yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ile konut kredisi kullanma imkanı da sunuluyor.

Web: https://vesen.com.tr/

Tel: 444 1 006


projeye sor



Geri Dön