28 / 04 / 2024

Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Vesen Yalıları'nın teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. 



Vesen Yalıları projesi Vesen Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Tuzla’nın cennet köşesi Mercan Koyu’nda denize sıfır lokasyonda inşa edilen Vesen Yalıları projesi ayrıca İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi olma özelliği ile dikkat çekiyor. 

Vesen Yalıları'nda yaklaşan teslimlere özel olarak başlatılan kampanya kapsamında yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. 

40 bin 795 metrekare arsa alanına sahip Vesen Yalıları projesinde 158 adet yalı dairesi bulunuyor. Projede yer alan konutların teslimLerinin bu yılın Mart ayında yapılması planlanıyor.

Tuzla Vesen Yalıları'nda yer alan konutlar 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 şeklinde tasarlandı. Proje kapsamındaki yalı dairelerinde yeni nesil villa yaşamı sunuluyor. 

Vesen Yalıları nda yüzde 20 ye varan indirim fırsatı!

VESEN YALILARI KAMPANYA

Vesen Yalıları projesinde 24 ay vade dışında yüzde 20'ye ulaşan indirim imkanı da sunuluyor.

Farklı sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede; Sauna, fitness salonu, buhar odası, tenis kortu, basketbol sahası, restoran, cep sinema odaları bulunuyor. 

Yüzde 80'lik yeşil alanıyla dikkat çeken Vesen Yalıları projesinde kesintisiz yürüyüş alanları da mevcut.

Tuzla Vesen Yalıları projesi TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yer alırken,  Marmaray  ve E5 Otoyolu’na 5 dakika, alışveriş merkezine 5 kilometre mesafede bulunuyor. Söz konusu proje ayrıca hastanelere ve üniversitelere yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Web: https://vesen.com.tr/

Tel: 444 1 006

1999'dan önceki binaların balkonları adeta bir saatli bomba!

En yüksek temettü veren ve yabancı yatırımcıda zirveye oynayan 10 hisse

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!


Geri Dön