Otomobil

Vespa'nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Vespa Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi... Mat siyah, mat gri ve canlı mat mavi renkleriyle dikkat çeken Vespa Sprint S 150, Vespa MIA uygulamasına bağlı çok işlevli tam renkli TFT ekrana sahip yenilikçi gösterge paneliyle de sürücülerin gözdeleri arasında yer alıyor

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Mat siyah, mat gri ve canlı mat mavi renkleriyle dikkat çeken Vespa Sprint S 150, Vespa MIA uygulamasına bağlı çok işlevli tam renkli TFT ekrana sahip yenilikçi gösterge paneliyle de sürücülerin gözdeleri arasında yer alıyor. TFT ekran motosikletin durumu ve yolculuk verileri gibi ayrıntılar dışında, gidon üzerindeki butonları kullanarak telefonunuza gelen çağrıları yanıtlamanıza ve akıllı telefonunuzun sesli komutlarını kullanarak arama yapmanıza ve müzik listenizi yönetmenize de imkan sağlıyor. 

https://www.vespa.com.tr/tr/

Vespa Primavera 50 S fiyatlarını duyan inanamadı! Vespa Primavera 50 S 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kuba’dan küçük motorlu büyük kaslı motor! KUBA TK03 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Yılın en itibarlısında son fırsat! Suzuki motosikletler 19 Ekim 2022 fiyat listesi