Beyaz Eşya

Vestel BM 5001 Retro Siyah 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9.539 TL! Özellikleri neler? 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden biri durumuna gelen bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. İşte Vestel Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgiler... 3 KADEMELİ SEPET AYARLAMASI Ev işlerinde günlük bir rutin halini alan bulaşık makinesi doldurma işi, hemen her gün sorun yaşamanıza mı sebep oluyor? Bir önceki gün büyük bir efor sarfederek ve hatta stratejiyle bulaşık makinenizin her köşesini doldurmuştunuz

Vestel BM 5001 Retro Siyah 5 Programlı Bulaşık Makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle alıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

3 KADEMELİ SEPET AYARLAMASI

Ev işlerinde günlük bir rutin halini alan bulaşık makinesi doldurma işi, hemen her gün sorun yaşamanıza mı sebep oluyor? Bir önceki gün büyük bir efor sarfederek ve hatta stratejiyle bulaşık makinenizin her köşesini doldurmuştunuz. Ama her gün yenen yemek nasıl ki değişiyorsa çıkan bulaşıklar da aynı şekilde farklı oluyor. Peki, siz bulaşık makinenize değil de bulaşık makineniz size ayak uydursaydı nasıl olurdu? Üç kademeli sepet ayarlaması özelliği, yükseklik ayar mekanizması özelliğiyle üst sepet doluyken bile rafları üç farklı şekilde konumlandırmanıza imkan sağlıyor. Böylece alt sepette daha büyük tabak ve tencereler yer alırken, üst sepette uzun kadehlere bolca yer kalıyor.

Vestel BM 5001 Retro Siyah 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nin fiyatı kaç TL, en uygun nereden alınır, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

BARDAK VE CAM KORUMA TEKNOLOJİSİ

Kullanmaya kıyamadığınız, çeyizinizin en özel cam ürünleri, maalesef bulaşık makinelerinde zamanla çizilme, buğulanma ve korozyon gibi sorunlarla karşılaşabiliyor. “Gitti güzelim bardaklar!” dedirtmeyi sonlandıracak teknoloji ise Vestel farkı ile evlerinize taşınıyor. Bulaşık makinelerinde geliştirdiği “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” özelliğiyle Vestel, değer verdiğiniz bardaklarınız ve tüm cam eşyalarınızda, çizilmelere ve kireçli suyun yarattığı korozyona karşı etkin bir koruma sağlıyor. Kurulum esnasında suyunuzun durumuna göre yapılan ayardan sonra “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” devreye giriyor ve her yıkamadan sonra tüm cam ürünlerinizin ilk günkü gibi parlak kalmasını sağlayarak ömürlerini uzatıyor.

VESTEL BM 5001 RETRO SİYAH 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

5 programlı ve E enerji sınıfına sahip Vestel BM 5001 Retro Siyah 5 Programlı Bulaşık Makinesi, bardak ve cam koruma özelliği ve 13 kişilik kapasiteye sahip olmasıyla kendi alanında söz sahibi oluyor.

VESTEL BM 5001 RETRO SİYAH 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ FİYATI KAÇ TL, EN UYGUN NEREDEN ALINIR?

9.539,00 TL : HepsiBurada/Hayat-Vestel Yetkili Online Bayi

9.695,00 TL:  N11/orhanmob-vestel-yob

9.976,00 TL: Trendyol/Simport-Vestel Yetkili Online Bayi

11.399,00 TL: https://www.vestel.com.tr/

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Mart 2023 tarihinde saat 05.57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.97 Türk Lirası, Euro 20.34 Türk Lirası, altının gramı ise 1167 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik 61113 I WF Bulaşık Makinesi 13.349 TL! Teknik özellikleri ve detayları neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BM 11042 I WF Bulaşık Makinesi 15.500 TL! Beko bulaşık makinesi özellikleri neler? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi 9.888 TL! Beko bulaşık makinesi özellikleri neler? 11 Mart 2023 fiyat listesi