Beyaz Eşya

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ile 15 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl motor garantisine sahip cihaz wifi özelliği ile uzaktan kontrol edilebiliyor. 

Vestel bulaşık makinesi sahip olduğu teknoloji ve çeşitli fonksiyonları ile yüksek performans göstererek yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

Inverter Motor

Vestel bulaşık makinesi dijital kontrollü sessiz inverter motor teknolojisi ile daha sessiz bir performansla yıkama gerçekleştirir. Bu teknoloji daha az enerji tüketimi sağlayarak daha uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

Çok Amaçlı Yerleştirme

Bulaşık makinesinde yer alan çok amaçlı yerleştirme aparatı su bardakları, tabaklar, kaseler, çatalları verimli şekilde yerleştirmenizi sağlar. Makine içinde bulunan kırmızı aparatlar sayesinde alt sepete çeşitli boyutlardaki bulaşıkları kolayca yerleştirebilirsiniz.

3 Kademeli Sepet Ayarlaması

Üç kademeli sepet ayarlaması özelliği, yüksekliği ayarlanabilir olduğu için sepet dolu olduğu halde bu rafı 3 farklı şekilde ayarlamanızı sağlıyor. Bu ayarlama sonucu alt sepete daha büyük tabak ve tencereler koyulurken, üst sepete uzun kadehler yerleştirilebiliyor. 

Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi

Vestel bulaşık makinesinde bulunna bardak koruma teknolojisi değer verdiğiniz bardaklarınız ve tüm cam eşyalarınızı çizilmelere karşı kireçli suyun yarattığı korozyon sonucu koruma sağlar. Bu teknoloji cam eşyaların ilk günkü parlaklığında kalmasını sağlar. 

Peki Veslek bulaşık makinesinde bulunan Akıllı Yıkama Teknolojisi ve Ekstra Hijyen Opsiyonune işe yarıyor? 

Akıllı Yıkama Teknolojisi

Bulaşıkları yıkamadan önce akıllı yıkama teknolojisini seçmeniz sonucu tabak, bardak, çatal ve kaşıklarınızın kirlilik seviyeleri bulaşık makinesi içinde yer alan sensörler tarafından alıgılanır. Bu teknoloji bulaşıklar için en uygun sıcaklığı ve yıkama süresini otomatik olarak ayarlar. Böylece size zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. 

Ekstra Hijyen Opsiyonu

Vestel yeni nesil bulaşık makinesimde bulunan ekstra hijyen fonksiyonu bulaşıkların makine içerisinden istediğiniz gibi tertemiz çıkmasını sağlıyor. Herhangi bir yıkama programının yanında bu fonksiyonda seçilirse yıkama sıcaklığını 70°C'ye çıkar ve extra hijyenik bir yıkama gerçekleşir. 

VESTEL 8 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ 10 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi 12.599,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Nisan 2023 tarihinde saat  02:25'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.73 Türk Lirası, euro 21.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1289 Türk Lirası değerindedir.

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Beko CM 10120 B Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi 12 bin 819 TL! En ucuza nerede satılıyor?