Beyaz Eşya

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?Çıkarken bulaşık makinesini çalıştırmayı unuttuğunuz için de ihtiyaç duyduğunuz mutfak gereçlerinin neredeyse hepsi kirli bir halde kalmış

Dışarıda geçen bir günün arkasından yorgun ve acıkmış bir şekilde döndünüz. Çıkarken bulaşık makinesini çalıştırmayı unuttuğunuz için de ihtiyaç duyduğunuz mutfak gereçlerinin neredeyse hepsi kirli bir halde kalmış. O an makinenin yıkamayı bitirmesini beklemek en son isteyeceğiniz şey olurdu değil mi? 

Bu senaryonun başk bir varyasyonunda ise makineyi evden çıkmadan evvel çalıştırmak yer alıyor. Bu defa da makinenin içerisinde saatlerce kalan bulaşıklar nemden dolayı ıslanıyor. Vestel bulaşık makinedinin zaman erteleme özelliği aracılığı ile tüm bu problemleri bitirebilrisiniz. Yıkamanın başlayacağı saati seçmenize olanak sağlayan bu özellik sayesinde bulaşıklarınız sizin için en uygun zamanda yıkansın, size de pırıl pırıl bulaşıkların keyfini sürmek kalsın.

Süper 50 dk Programı

Bulaşık makinenizi standart programlarda çalıştırmak için her zaman bol zamanınız olmayabilir. Peki, normal kirlilik seviyesindeki günlük bulaşıklarınızın tümünü sadece 50 dakikada temizleyen durulayan ve kurutan yeni bir teknoloji mümkün olur mu acaba? Vestel’le olur, neden olmasın? Kurutma özelliği ivonsayona uğrayan
 “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye kadar erişen su sıcaklığı ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasını sağlıyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi

Kullanmaya kıyamadığınız, çeyizinizin en hassas parçaları cam ürünler, maalesef bulaşık makinelerinde zamanla çizilme, buğulanma ve korozyon gibi  problemlerle karşılaşabiliyor. “Gitti güzelim bardaklar!” dedirtmeyi bitirecek teknoloji ise Vestel farkı ile evlerinize geliyor.

 Bulaşık makinelerinde geliştirdiği “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” aracılığı ile Vestel, değer verdiğiniz bardaklarınız ve tüm cam eşyalarınızda, çizilmelere ve kireçli suyun meydana getirdiği korozyona karşı etkin bir muhafaza sağlıyor. Kurulum anında suyunuzun sertliğine göre yapılan ayarın arkasından “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” devreye giriyor ve her yıkamadan sonra tüm cam ürünlerinizin ilk günkü parlaklığında kalmasını  sağlayarak ömürlerini uzatıyor.

Her geçen gün kullanımı yükselen bulaşık makineleri, işlerinizi hızlandırması ve rahatlık sağlaması adına çok çok tercih edilir. Özellikle bulaşıkların çok olduğu kalabalık ailelerde tasarrufa meyletmeyi sağlayan bulaşık makineleri, kafeterya, restaurant, yemek şirketleri ve öğrenci yurtları gibi toplu sahalardaki kullanımıyla da karşımıza çıkar. 

VESTEL BULAŞIK MAKİNESİ 08 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel bulaşık makine satış fiyatı: 6.807,08 TL

Kaynak: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 08 Haziran 2023 tarihinde saat 01:11'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.59 Türk Lirası, euro 25.25 Türk Lirası, altının gramı ise 1.498 Türk Lirası değerinde.

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Samsung hayranlarının merakla beklediği Galaxy Z Flip 5 özellikleri sızdırıldı! İşte muhtemel satış fiyatı

Oyun tutkunlarına müjde! Epic Games Store'da Payday 2 ücretsiz