Beyaz Eşya

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Bulaşık makinesi, evlerde bulunan temel beyaz eşyalardan biridir ve mutfak işlerini kolaylaştıran, zaman ve emek tasarrufu sağlayan bir ev aletidir. Siz de mutfakta yardımcı istiyorsanız Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi tam size göre.Bulaşık makineleri ayrıca, elde yıkamayla karşılaştırıldığında, daha yüksek sıcaklıklarda yıkama yaparak, bulaşıklarınızı daha iyi temizlerler

Bulaşıkları elde yıkamaktan daha hijyenik bir temizlik sağlar ve çoğu bulaşık makinesi, su ve enerji tasarrufu yaparak çevreye dost bir seçenek sunar. Bulaşık makineleri ayrıca, elde yıkamayla karşılaştırıldığında, daha yüksek sıcaklıklarda yıkama yaparak, bulaşıklarınızı daha iyi temizlerler.

Bulaşık makinesi, özellikle büyük ailelerde ve sık yemek yapan evlerde, günlük hayatı kolaylaştıran ve pratik bir çözüm sunar. Ayrıca, evde misafirler varken veya özel günlerde bulaşıkların daha hızlı ve verimli bir şekilde temizlenmesi için de kullanılabilir.

Sonuç olarak, bulaşık makinesi, ev işlerini kolaylaştıran ve zamandan tasarruf sağlayan bir ev aletidir ve özellikle yoğun bir ev yaşamına sahip aileler için oldukça kullanışlıdır.

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Vestel BM 4202 S WIFI Bulaşık Makinesi

WIFI Teknolojisi

Bulaşık makinenizin debetimi her an her zaman sizin iradenizde! Evin akıllı uygulaması aracılığı ile bulaşıklarınıza uygun programı ve ilave özelliklerini seçip, makinenizi istediğinizde başlatabilir, durdurabilir veya sonlandırabilirsiniz. Üstelik, zaman iptal seçim de yapabilirsiniz.

Zaman Erteleme Fonksiyonu

Dışarıda geçen zamanların arkasından yorgun ve acıkmış bir halde evinizden içeri girdiniz. Çıkarken bulaşık makinesini aktifleştirmek aklınıza gelmediği için de lazım olan mutfak gereçlerinin neredeyse tümü kirli bir şekilde duruyor. 

Süper 50 dk Programı

Bulaşık makinenizi standart ayarda aktif hale getirmek için sürekli yeterli zamanınız olmayabilir. Peki, normal kirlilik oranınaki günlük bulaşıklarınızın hepsini sadece 50 dakikada yıkayan, durulayan ve kurutan yeni bir teknoloji mümkün olur mu? Vestel’le olur, neden olmasın? Kurutma özelliği ivonasyona uğrayan “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye dek ulaşan su ısıssı ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasını sağlıyor.

Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi

Kullanmaya cesaret edemediğiniz, çeyizinizin en ender parçaları olan cam ürünler, maalesef bulaşık makinelerinde zamanla çizilme, buğulanma ve korozyon gibi problemlerle karşılaşabiliyor. “Gitti güzelim bardaklar!” dedirtmeyi bitirecek teknoloji ise Vestel farkı ile evlerinize geliyor.. Bulaşık makinelerinde geliştirdiği “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” aracılığı ile Vestel, siz de kıymeti olan bardaklarınız ve tüm cam eşyalarınızda, çizilmelere ve kireçli suyun oluşturduğu korozyona nazaran etkili bir koruma sağlıyor. Kurulum anında suyunuzun sertliğine göre uygulanan ayarın arkasından “Bardak ve Cam Koruma Teknolojisi” işleme alınıyor ve her yıkamanın akabinde tüm cam ürünlerinizin ilk zamanki parlaklığında kalmasını sağlayarak ömürlerini uzatıyor.

3 Kademeli Sepet Ayarlaması

Evde günlük bir rutin durumunu almış bulaşık makinesi doldurma işi, hemen hemen devamlı problem yaşamanıza mı sebep oluyor? Bir evvelki gün büyük bir gayret ve hatta stratejiyle bulaşık makinenizin her köşesini doldurmuştunuz. Fakat her gün yediğiniz yemek nasıl ki değişiyorsa çıkan bulaşıklar da aynı şekilde değişik oluyor. Peki, siz bulaşık makinenize değil de bulaşık makineniz size uysaydı nasıl olurdu? 

VESTEL BULAŞIK MAKİNESİ 27 NİSAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel Bulaşık Makinesi Satış Fiyatı: 8.003,08 TL

Kaynak: vestel.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Nisan 2023 tarihinde saat 00:41'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.42 Türk Lirası, euro 21.45 Türk Lirası, altının gramı ise 1241 Türk Lirası değerinde.

Nefes kesen hıza sahip Türk malı Reeder P13 Hepsi Burada da çok ucuza! Akıllara zarar kampanyayı kaçırmayın

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Ünlü ekonomistten korkutan tahmin! 1 dolar kaç TL olacak?