Beyaz Eşya

Vestel Bulaşık Makinesi'nde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Vestel, 4 programlı bulaşık makinesini 9 taksit imkanı ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Wifi yeniliği sayesinde uzaktan kontrol edebilme özelliğine sahip Vestel bulaşık makinesi tasarruf ettiren teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 3 Şubajpg'/> Her evin temel ihtiyaçları arasında yer alan bulaşık makineleri ev hanımlarının vazgeçilmez beyaz eşyalarından birisidir

 
Her evin temel ihtiyaçları arasında yer alan bulaşık makineleri ev hanımlarının vazgeçilmez beyaz eşyalarından birisidir. Mutfaklarda elde yıkama işlerine son veren sudan ve enerjiden tasarruf ettiren vestel bulaşık makineleri bulaşıklara zarar vermeden hijyenik bulaşıklar elde edilmesini sağlıyor. 

WİFİ TEKNOLOJİSİ

Yenilikçi teknoloji ile bulaşık makinenizin kontrolü sizin elinizde. Evin aklı uygulaması sayesinde bulaşıklarınıza uygun programı ve ek fonksiyonları seçerek, makinenizi dilediğiniz zaman  başlatabilir, durdurabilir veya bitirebilirsiniz. Bununla birlikte uzaktan kontrol ile zaman ertelemeli seçim de yapabilirsiniz.

ZAMAN ERTELEME FONKSİONU

Tek tuş ile bulaşıkların yıkanma süresini erteleyebilirsiniz.Yıkamanın başlayacağı zamanı seçmenize yardımcı olan zaman erteleme fonksiyonu sayesinde bulaşıklarınız sizin için en uygun zamanda yıkanıyor. 

SÜPER 50 DK PROGRAMI

Normal kirlilik düzeyindeki günlük bulaşıklarınızın tümünü Vestel bulaşık makinesi sadece 50 dakikada yıkar, durular ve kurutur. Kurutma fonksiyonu yenilenen “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye kadar ulaşan su sıcaklığı ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasına yardımcı olur.

Peki ürünün diğer özellikleri ve fiyat listesi nedir?

 

BARDAK VE CAM KORUMA TEKNOLOJİSİ

Vestel bulaşık makinesinin geliştirdiği bardak ve cam koruma teknolojisi sayesinde Vestel, sizin için kıymetli olan bardaklarınız ve tüm cam eşyalarınızda çizilmelere ve kireçli suyun yarattığı korozyona karşı etkili bir koruma sağlar. Kurulama sonrası devreye giren bu program ürünlerinizin ilk günkü gibi kalmasını sağlar.

3 KADEMELİ SEPET AYARLAMASI

Üç kademeli sepet ayarlaması özelliğine sahip Vestel bulaşık makineleri, yükseklik ayar mekanizması teknolojisi sayesinde üst sepet doluyken bile rafları üç farklı şekilde konumlandırmanıza imkan sağlıyor. Bu sayede alt sepette daha büyük tabak ve tencereler yer alırken, üst sepette uzun kadehleri koymanız için yer açılıyor.

VESTEL BULAŞIK MAKİNESİ 3 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi : 8.799,00 TL
( Peşin fiyatına 9 taksit imkanı var)

AYRINTILAR İÇİN : https://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Şubat 2023 tarihinde saat  04:58'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.01 Türk Lirası, euro 20.72 Türk Lirası, altının gramı ise 1165 Türk Lirası değerindedir.

Arnica Su Filtreli Elektirikli Süpürge 3.999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…