Beyaz Eşya

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlileriniz ile başınız dertte ise Vestel çamaşır makinesi tam sizin aradığınız ürün demektir. Beyazlar ve renkliler gerçek renklerine dönecek  Peki Vestel çamaşır makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?Program tercihlerinden sıcaklık ayarlarına, sıkma hızından erteleme  fonksiyonuna kadar pek çok alternatif olanağı sunan Evin Aklı uygulamasıyla makinenizin ana ve ilave fonksiyonlarını dilediğiniz gibi belirleyebilir; hatta “Kapı Açık Uyarısı” gibi olası hataların bildirimini de anında telefonunuzdan yönetebilirsiniz


WIFI Teknolojisi

İster evde ister dışarıda olun, Vestel’in akıllı teknolojileri aracılığı ile aklınız diğer işlerinizde olacak! Vestel Evin Aklı mobil uygulaması, Wi-Fi fonksiyonlu çamaşır makinenizin tüm yönetim ve ayarlarını uzaktan kolayca erişebilmenize imkan tanıyor. Program tercihlerinden sıcaklık ayarlarına, sıkma hızından erteleme 
fonksiyonuna kadar pek çok alternatif olanağı sunan Evin Aklı uygulamasıyla makinenizin ana ve ilave fonksiyonlarını dilediğiniz gibi belirleyebilir; hatta “Kapı Açık Uyarısı” gibi olası hataların bildirimini de anında telefonunuzdan yönetebilirsiniz.

TwinJet Teknolojisi

Çamaşır makineleri, evlere girdiği tarihten itibaren insan hayatını büyük ölçüde basitleştirdi. Hatta her geçen gün gelişen teknoloji ile beraber, beklentilerin de  üstünde performans göstererek en zorlu lekelere bile ilk yıkamada bitirebilier  duruma geldi. Ancak siz yine de tazyikli su ve köpüğün, temizlikte ayrı bir öneme sahip olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. o zaman TwinJet teknolojili Vestel çamaşır makinelerinin etkileyici verimine şahitlik etmeye hazır olun! TwinJet teknolojisi ile geliştirilen Vestel çamaşır makineleri, kazan bölümünde iki özel su jetine malik olması aracılığı ile deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha acele püskürtüyor. Bu sayede normal yıkamadan çok daha etkin ve garanti temizlik sağlıyor.

 

Inverter Motor

Çamaşır makinenizin, yıkama bitiminde ıslaklığı en aza indirmek için çok fazla devir yapması lazım. Bu durum ise doğal olarak, tamburun dönüşü anında makinenin çok  fazla enerji tüketmesine ve oldukça kuvvetli bir ses çıkarmasına ebep olur. Tabii çamaşır makineniz, inverter motor sistemi ile çalışmkıyorsa. Dijital ayarlı inverter motor teknolojisi, ananevik motorlara nazaran makinenizin çok daha sessiz ve düşük enerji ile çalışmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra makinenizin uzun seneler süresince yüksek verimle çalışmasını mümkün kılıyor. İnverter motorlu Vestel çamaşır makineleri ile çamaşırlarınızı istediğiniz saatte yıkarken, aynı zamanda enerjiden tasarruf ederek ev ekonominize katkıda sağlayabilirsiniz.

VESTEL ÇAMAŞIR MAKİNSEİ 02 ŞUBAT OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Heposi burada : 12.499,00 TL

n11           : 12.330,05 TL

Trendyol      : 12.639 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 02 Şubat 2023 tarihinde saat 01:03'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1179 Türk Lirası değerinde.

Daewoo Çamaşır makinesi yüzde 4 indirimde! Bu fırsatı kaçırmayın! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat liste