Teknoloji

Vestel çılgın kampanyasını duyurdu! O ürün sadece 99 TL fiyatla satışta! 24 Aralık 2022 fiyat listesi

Teknoloji mağaza zincirleri olan Vestel yeni yıl için kampanya başlattı. Kampanya kapsamında V12 Minidots kulaklıkları sadece 99 Türk Lirası fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Vestel Akıllı saati fiyatları ne kadar, kaç TL? Vestel akıllı saat özellikleri neler? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi… Vestel akıllı saat alan müşterileri için V12 Minidots kulaklıkları sadece 99 Türk Lirası yaptı

Teknoloji mağaza zincirleri olan Vestel yeni yıl için kampanya başlattı. Vestel akıllı saat alan müşterileri için V12 Minidots kulaklıkları sadece 99 Türk Lirası yaptı. Kampanya 20 Aralık 2022 tarihinde başlamış olup 2 Ocak 2023 tarihi arasında bitecek olan kampanya; 1 adet akıllı saat 2 modeli yanında 1 adet V12 Minidots kulaklık satın alımında geçerlidir. Kampanya Vestel kurumsal mağazaları ve Vestel.com.tr 'de geçerli olacak. Kampanyadan bir tüketici 2 kere faydalanabilir ve diğer kampanyalarla birleştirilemediği koşullarında belirtildi.

Peki Vestel Akıllı saati fiyatları ne kadar, kaç TL? Vestel akıllı saat özellikleri neler? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi…

Vestel Akıllı Saat 2 Özellikleri:

14 farklı spor modu olan Vestel akıllı saat ile spor modlarını seçebilirsiniz. Spor sonrası kendinizi yorgun hissederseniz kan oksijen seviyenizi ölçebilen yeni Vestel akıllı saat sayesinde sağlık verilerinizi kontrol edebilirsiniz. Vestel akıllı saat sayesinde anında çağrı, sms ve sosyal medya bildirimlerinizden haberdar olabilirsiniz. Ekran boyutu 39 mm olan vestel saat ile hava durumu tahminlerine de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Uyku anlarınızı takip etme özelliği sayesinde REM, hafif uyku ve derin uyku evrelerinde ne kadar kaldığınızın takibini yapabilir, uyandığınız vakitleri görerek uyku veriminizi kontrol edebilirsiniz. Fiziksel aktiviteleriniz ile birlikte stres seviyenizi de kontrol edebilirsiniz.

Vestel Akıllı Saat 2 Gri satış fiyatı: 999 Türk Lirası
Vestel Akıllı Saat 2 Yeşil satış fiyatı: 999 Türk Lirası
Vestel Akıllı Saat 2 Kırmızı satış fiyatı: 999 Türk Lirası
Vestel Akıllı Saat 2 Mavi satış fiyatı: 999 Türk Lirası

Vestel V12 Minidots Kulak içi Bluetooth Kulaklık Özellikleri:

Tüm akıllı cihazlarınızda kullanabileceğiniz bluetooth kulaklık ile tek dokunuşta bağlanabilirsiniz. Minidots şarj kutusu ile kulaklığınızı yarım saatte şarj edebilir ve 5 saat kesintisiz kullanabilirsiniz. Yapay zeka asistanı sayesinde kulaklığınız sizin en büyük yardımcınız olur. 

Vestel V12 Minidots Siyah Kulak içi Bluetooth Kulaklık satış fiyatı: 549 Türk Lirası
Vestel V12 Minidots Beyaz Kulak içi Bluetooth Kulaklık satış fiyatı: 549 Türk Lirası

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 24 Aralık 2022 tarihinde saat 01:22'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.68 Türk Lirası, euro 19.86 Türk Lirası, altının gramı ise 1079 Türk Lirası değerinde.

AYRINTILAR İÇİN: http://https://www.vestel.com.tr/