Genel

Vestel, “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı!

EKS Mutfak Akademisi kurucusu Eyüp Kemal Sevinç ile hazırlanan proje kapsamında 7 farklı video ile kırmızı et saklamanın püf noktalarına dikkat çekiliyor. Vestel, “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı...



Dost teknoloji Vestel, “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı.  EKS Mutfak Akademisi kurucusu Eyüp Kemal Sevinç ile hazırlanan proje kapsamında 7 farklı video ile kırmızı et saklamanın püf noktalarına dikkat çekiliyor.


Kurban Bayramı arifesinde yayına giren videolar, kurban etini uzun süre ve sağlıklı şekilde saklamak isteyenlere önemli tüyolar veriyor. “Derin Mevzular” serisi bıçak bileme, porsiyonlama, vakumlama, çözdürme, et suyunu saklama, kıyma ve kavurma olmak üzere 7 farklı videodan oluşuyor. 


Vestel, “Derin Mevzular”  projesine gelecek dönemde balık, meyve-sebze gibi çeşitli yiyecek kategorilerine ilişkin bilgileri de ekleyerek yeni videolarla devam edecek.