01 / 05 / 2024

Vestel İki Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadar? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel İki Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadar? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım yetmiyor derin dondurucu almak istiyorum diyenler için Vestel, 3 bölüm ve 2 çekmecesiyle farklı ürün gruplarını rahatça saklama ve depolama olanağı sunan 103 litrelik dikey dondurucu ile karşımıza çıkıyor. Peki ürünün özellikleri neler? 



 Vestel İki Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadar? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi
Artık evlerde buzdolabının yanında alternatif olarak derin dondurucularda yer almaya başladı. Ev hanımları için farklı derin dondurucu modelleri arasında  geniş depolama kapasitesi kadar uygun fiyatlı olması da  önem arz ediyor. Vestel 2 çekmeceli derin dondurucu uygun fiyatı ve 103 litrelik kapasitesiyle evlerde yerini alıyor. 

Güvenli Soğutma Sistemi

Özel soğutma sistem güvenliği yiyeceklerin kokularını birbirine karıştırmadan sağlıklı bir şekilde soğutarak muhafaza etmesini sağlar. Bu sayede farklı besin gruplarından olan tüm yiyecekler aralarında herhangi bir koku geçişi olmadan ilk günkü haliyle kullanılmasına olanak sunar.

Ergonomik Tasarım

Cihaz şık ve modern yapısıyla her dönem tercih edilen ergonomik tasarımlı bir derin dondurucudur. Kapı açılış yönü değiştirilebilen, mutfağınızla ya da konumlandırdığınız alana oldukça kolay bir şekilde uyum sağlar.

İç Hacim Kapasitesi

Derin dondurucunun iç hacmi 103 Litre olarak belirlenmiş olup iç tasarımı oldukça geniş ve kullanışlı durumdadır. Geniş iç hacmi kalabalık ailelerin yanı sıra işletmeler için oldukça ideal yapıdadır. İçyapısından maksimum seviyede kullanım avantajı sağlamanız için özel olarak tasarlanmıştır. 

Yüksek Performans Düzeyi

Enerji tasarrufu sağlayan ve bütçe dostu derin dondurucunun 24 saatte tükettiği enerji miktarı ortalama 0,52 kwh olarak bilinmektedir. A sınıf kalite kapsamına alınan derin dondurucu, enerji israfının önüne geçen, çevre dostu bir buzdolabı olarak kullanılılır.

Termostat Sıcaklık Dengesi

Termostat düğmesi, kullanıcıların en ideal sıcaklığı seçebilmesinde oldukça etkilidir. Termostat düğmesi sayesinde en ideal sıcaklığı ayarlayarak gıdalarınızı çok uzun süre muhafaza edebilir, ilk günkü tazeliğiyle tüketim sağlayabilirsiniz.

Peki derin dondurucunun teknik özellikleri neler? 


Geri Dön