27 / 04 / 2024

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.



Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri olan Vestel, bu sene dokuzuncusu düzenlenen İstanbulLight fuarında enerji tasarrufunda lider LED aydınlatma ürünlerini görücüye çıkarıyor. Vestel, 145lm/W’lık rekor verimlilik seviyesine sahip ürünlerini 10 binin üzerindeki ulusal ve uluslararası ziyaretçinin beğenisine sunuyor.


Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor. Aydınlatma sektöründeki güçlü vizyonu ile dünyaya açılmayı hedefleyen Vestel, Manisa’daki üretim üssü Vestel City’de tasarladığı ve ürettiği ürünlerini 150 m²’lik standında sergiliyor.


İstanbulLight’a 40’ı aşkın sayıda ürün grubuyla katılan Vestel, fuarda 145lm/W verimliliğe sahip yeni seri Ephesus LED yol armatürleriyle ön plana çıkıyor. Vestel, Kıbrıs yol aydınlatma ihalesinin 1. aşamasını kazanarak bu rekortmen armatürlerini ilk defa uygulama fırsatı buldu. İhale kapsamında Kıbrıs’ta 10 bin adet yol aydınlatma uygulayan Vestel, Türkiye içi projelerde de bu ürünü kullanmayı hedefliyor.


Türkiye’nin LED dönüşümünde öncü rolü üstlenen Vestel’in, üstlendiği büyük ebatlı LED Aydınlatma projeleriyle İstanbulLight fuarına katılımından duydukları memnuniyeti dile getiren Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan şunları söyledi:


“İstanbulLight fuarında bu sene mevcut ürünlerimizin yanı sıra 2014 yılı içinde çıkardığımız 5 yeni ürün grubunu sergiliyoruz. 2015 yılındaki hedefimiz, projelere ağırlık vererek LED aydınlatmanın ülkemizde yaygınlaşmasını sağlamak ve pazar liderliğimizi koruyarak payımızı daha da büyütmek.”


Türkiye’nin ve dünyanın geleceği için enerji verimliliği yüksek LED aydınlatma teknolojisinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:


“Geçen seneye oranla verimlilikleri büyük oranda artan yeni nesil LED aydınlatma ürünlerimizle Türkiye yol armatürlerinin LED’e dönüşümünü sağlayacak en büyük adaylardan biriyiz. Ürünlerimizle yeşil şehirlerin oluşmasına öncülük etmeyi hedefliyoruz. Sokak aydınlatmasında yaşanacak dönüşümün, diğer alanlardaki LED dönüşümüne de olumlu yansıyacağına inanıyoruz.”


Vestel, fuarda tasarım ödüllü ürünleriyle de fark yaratıyor. Vestel LED aydınlatma tasarım ekibi tarafından tasarlanan ve A Design Awards yarışmasında da “Aydınlatma Ürünleri ve Projeleri Tasarımı” kategorisinde iki ödül alan tamamen yerli üretim yeni park ve bahçe aydınlatma armatürler grubunu fuarda tüketicileriyle buluşturuyor. Vestel’in yeni park ve bahçe aydınlatma ürünleri Orion Platinum birincilik ödülünü alırken, Milkyway ise Gold ikincilik ödülünü kazanarak ön plana çıkıyor.



Geri Dön