Beyaz Eşya

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkanıyla satışta! Kurutma makinesinin özellikleri neler? 

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi özel karıştırıcı ve çift filtre tasarımı, aktif iyon teknolojisi, havalandırma programı ve 9 kilogram kurutma kapasitesiyle öne çıkıyor. Peki kurutma programları neler? Kurutmanın yanında çamaşırları tazeleme konusunda da yardımcı oluyor

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi, birbirinden farklı ve kullanışlı 15 programıyla kurutma işlemini gerçekleştiriyor. Kurutmanın yanında çamaşırları tazeleme konusunda da yardımcı oluyor.  Havalandırma teknolojisi; temiz çamaşırlara sinen sigara, is ya da dolap kokuları gibi pek çok istenmeyen kokuları yok eder. 

 

Vestel kurutma makinenizin Aktif İyon Teknolojisi ile çamaşırlarınız elektrostatik yüklerden arınarak kullanıma hazır hale geliyor. Bu teknoloji sayesinde kıyafetlerdeki kırışıklık düzeyi azalarak kullanıcılarına ütüleme kolaylığı sağlıyor. Çevreci makine adıyla tanıtılan Vestel kurutma makinesi çalışma esnasında kullandığı gazı minimum seviyede tutarak gazın verebileceği zararları ortadan kaldırır.

PSC motor tipi içeren kurutma makinesi, dengeli olan iki fazlı motor ile çalışma gerçekleştirir. Sessiz çalışma özelliği gösteren cihaz aynı zamanda enerji tasarrufu sağlanmasına yardımcı olarak doğayı korur. 
A++ enerji sınıfında bulunan kurutma makinesi, birden fazla çalışma fonksiyonu, tasarruf elde edilmesini sağlayan motoru ve pek çok farklı özelliği sayesinde kullanıcıların ihtiyacını sonuna kadar karşılar. 

Isı pompasıyla kıyafetleri kurutan cihaz,  giysilerden nemi uzaklaştırmak için havayı kullanarak ısıtır ve nem giderildikten sonra tekrar aynı havayı kullanarak kapalı bir döngü sistemi olarak çalışma gerçekleştirir. Nemi ısıya dönüştürdüğü için enerji kullanımını en aza indirir. 

Peki Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi'ndeki kurutma programları neler? Vestel Kurutma Makinesi 9 taksit imkanıyla ne kadara satılıyor? 

Kırışık Önleme ve Hassas Kurutma Fonksiyonu, çamaşırların nem oranını akıllı sensörler vasıtası ile dengeli hale getirerek çamaşırların etkin bir şekilde kurumasını ve kıyafetlerin ömrünün uzamasını sağlar. Vestel kurutma makinesi bünyesinde 15 farklı programa sahiptir. Led ekran üzerinde yer alan kurutma programları; Ekstra Kuru, Alerji Uzmanı, Gömlek, Havalandırma, Hızlı, Karışık, Pamuklu Dolap ve Ütü Kuruluğu, Sentetik Dolap ve Ütü Kuruluğu, Spor Giysiler, Yorgan, Süreli Kurutma ve Yünlü Havalandırmadır. 

VESTEL 9 KG KURUTMA MAKİNESİ 30 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel KM 9701 9 Kg Kurutma Makinesi : 12.999,00 TL 9 taksit ile ayda 1.444,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.vestel.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:33'te yazıldı. Dolar kuru 19 lira 40 kuruş, euro 21 lira 07 kuruş, altının gramı ise 1.236 lira değerindedir.

YKS deprem bölgesinde yapılacak mı? ÖSYM'den binlerce öğrenciyi ilgilendiren açıklama geldi! Sınav yerleri belli oldu!

O ilde 25 adet 2+1, 3+1, 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın! Bu tarihi kaçırmayın!