03 / 05 / 2024

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi 

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi 

Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi alacaklar dikkat bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! 9 Kg yıkama ve 6 Kg kurutma kapasiteli Vestel kurutmalı çamaşır makinesi her iki işi bir arada yapıyor. Kurutmalı çamaşır makinesi Wifi özelliği ile de öne çıkıyor. 



 Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi 
Kış aylarında yıkanan çamaşırların kuruması gittikçe zahmetli bir hal almaya başladı. Vestel kurutmali çamaşır makinesi iki işi birden yapıyor. Hem çamaşırlarınızı yıkıyor hemde kurutarak sizi kurutma makinesi alma zahmetinden kurtarıyor.

TwinJet Teknolojisi

TwinJet teknolojisi ile tasarlanan Vestel çamaşır makineleri, kazan bölümünde iki özel su jetine sahip olması sayesinde deterjanlı suyu çamaşırlara çok daha hızlı püskürtüyor. Böylece normal yıkamadan çok daha etkin ve üstün temizlik sağlanmış oluyor. 

İnci Kazan

İnci kazan teknolojisine sahip Vestel çamaşır makineleriyle çamaşırların yıpranmasının önüne geçiliyor. Çamaşır makinesi gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarını yıkarken bile en yüksek devirde çalışsa dahi çamaşırlara zarar vermiyor; özel mikro delikli ve inci dokulu kazan yapısı sayesinde çamaşırlarınız daima yeni kalıyor. 

Inverter Motor

Dijital kontrollü inverter motor teknolojisi, geleneksel motorlara kıyasla makinenizin çok daha sessiz ve düşük enerji ile çalışma elde ediyor. Bunun yanı sıra makinenizin uzun yıllar boyunca yüksek performansla çalışmasını mümkün oluyor. İnverter motorlu Vestel çamaşır makineleri ile çamaşırlarınızı dilediğiniz saatte yıkarken, aynı zamanda enerjiden de tasarruf edebilirsiniz.

15 Farklı Yıkama Programı 

Cihazın 15 farklı yıkama programı bulunur. Bu programlar arasında; sentetik, yünlü, renkliler, pamuklular, yorgan, yünlü ve sıkma seçenekleri yer alır. Hızlı 12 ve 60 dakikalık programları ise günlük kıyafetleri hijyenik bir şekilde yıkanmasını sağlar.

Wifi teknolojisi 

Wifi özellikli çamaşır makinesi ile tüm kontrol ve ayarları uzaktan kolayca yönetebilme imkanı sunuyor.Program seçiminden,sucaklık ayarına,sıkma hızından,erteleme moduna kadar pek çok özellik akıllı telefondan kontrol edilebiliyor. 

Peki bir çok yeniliğe sahip çamaşır makinesi kaç TL ?


Geri Dön