29 / 04 / 2024

Vestel Platinum klimalardan günde 77 kuruşa "yoga etkisi"

Vestel Platinum klimalardan günde 77 kuruşa

Vestel'in üstün performanslı ve estetik tasarımlı Platinum A klimaları, günlük hayatın stresini ve yorgunluğunu alırken, yaşanan ortamlarda negatif iyon teknolojisiyle "yoga etkisi" yaratıyor



Koku kartuşuyla odalara doğanın rahatlatıcı çiçek kokularını taşıyan Platinum A klimalar Bio Trio teknolojisiyle de ortamdaki mikropları yok ediyor. Uyku Modu ise, en ideal sıcaklık ve hava akımını ayarlayarak rahat bir uyku sağlıyor. Vestel Platinum A klimalar tüm bunları yaparken A enerji sınıfı ile elektrik tasarrufu sağlıyor.

Vestel'in Temmuz ayı boyunca uyguladığı yaz kampanyası dahilindeki Vestel klimalar, günde 77 kuruştan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca, KrediVer kampanyası ile ödemeler kredi kartı kullanmadan, kefilsiz, senetsiz ve istenen sayıda taksitle yapılabiliyor.

Stressiz ve hijyenik ortamlar

Vestel Platinum A klimalar, saniyede yaydığı 1.3 milyar negatif iyonla, ortamdaki negatif elektriği, toz ve bakterileri yakalayarak stresi yok ediyor. Koku kartuşuyla, bulunduğu ortamı doğanın rahatlatıcı çiçek kokularıyla buluşturan Platinum A klimalar, anti-alerjik, anti-virüs ve anti-bakteriyel filtreleriyle sağlıklı, hijyenik bir hava yaratıyor. 

"Mikroplara elveda" teknolojisi

Bio Trio teknolojisine sahip Vestel Platinum A klimalar, anti-alerjik filtresiyle havadaki polen ve sporları temizleyerek alerjik reaksiyonları engellerken, anti-virüs filtresinde bulunan yeşil çaydaki antioksidan madde "catechin"le de virüsleri etkisiz hale getiriyor. Platinum A klimalar, "mikroplara elveda" teknolojisi de denilen anti-bakteriyel filtresindeki enzimler sayesinde ortamdaki bakterileri yok ediyor.

Platinum A klimalarda bulunan Uyku Modu, ortam sıcaklığını ve hava akımını, uyku esnasında otomatik olarak rahatsız etmeyecek seviyeye ayarlarken, "Re-start" özelliğiyle de elektrik kesilmelerinde, klimanın kapanmadan önceki ayarlarıyla yeniden çalışmaya başlamasını sağlıyor. Havayla temas eden tüm yüzeyleri anti-bakteriyel bir maddeyle kaplı Platinum A klimalardaki Turbo Fan ise, ani ısınmaya ve serinlemeye ihtiyaç duyulan anlarda hava akımını artırarak, ortamın hızla soğutulup ısıtılmasına imkan veriyor.


Geri Dön