Teknoloji

Vestel V-BOT Robot Süpürge fiyatı ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Son dönemin teknoloji harikası robot süpürgeler artık hemen hemen her evde var. Uygun fiyatlı ve performansı yüksek robot süpürge arayanlar Vestel V-BOT Robot Süpürge tam size göre. İşte Vestel V-BOT Robot Süpürge Nisan 2022 fiyatları ve tüm özellikleri... Hem çalışan kadınların hemde ev hanımlarının iş yükünü hafifleten robot süpürgeler uygulama üzerinden kontrol edilebilme ve kumanda ile kontrol edilebilme özellikleriyle dikkat çekiyor

Son zamanların en popüler teknolojik ürünlerinden robot süpürgeler ev işlerinde büyük kolaylık sağlıyor. Hem çalışan kadınların hemde ev hanımlarının iş yükünü hafifleten robot süpürgeler uygulama üzerinden kontrol edilebilme ve kumanda ile kontrol edilebilme özellikleriyle dikkat çekiyor.  

Vestel V-Bot Robot Süpürge’nizin şarjı azaldığında otomatik olarak şarj ünitesine geri dönüyor ve şarj işlemi tamamlandıktan sonra süpürme işlemine devam ediyor. 

Vestel V-Bot Robot Süpürge, özel sensörleri ile alanı tarayıp engelleri tespit ederek çarpmayı önlütır. Merpen, köşe ve kenarları algılayarak düşmeyi de önlüyor. Vestel V-Bot Robot Süpürge ayrıca, süpürme işlemi sırasında önüne çıkan engelleri 1.5 cm yüksekliğe kadar aşma kapasitesine sahip. 
 

Vestel Evin Aklı Mobil Uygulaması üzerinden Vestel V-Bot Robot Süpürge’nizin zamanlayıcısını ayarlayarak, süpürme işleminin zamanını önceden belirlemenizde mümkün. 

Farklı süpürme modları sayesinde işinizi oldukça kolaylaştırıyor.  Tarama, spiral ve duvar takip modlarından birini seçerek Vestel V-Bot Robot Süpürge’nizin ihtiyacınıza yönelik olarak süpürme yapmasını da sağlayabiliyorsunuz. 

Telefonunuza indirdiğiniz Vestel Evin Aklı Mobil Uygulamasıyla birlikte diğer akıllı Vestel ürünlerini yönetebildiğiniz gibi Vestel V-Bot Robot Süpürge’nizi de kolayca kontrol edebiliyor ve yönlendirme yapabiliyorsunuz. Peki, Vestel V-BOT Robot Süpürge fiyatı ne kadar?

Nisan 2022 fiyat listesi!

Uygulama üzerinden kontrol, kumanda ile kontrol, 350 ml toz haznesi, tarama, kenar ve spiral modlarına sahip Vestel V-BOT Robot Süpürge 2 yıl garantili olarak 3.499 TL'den satışa sunuluyor. 


Xiaomi Mi Robot Süpürge fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 Fiyat listesi!

Bosch bulaşık makinelerinde avantajlı fiyatlar! İşte Bosch bulaşık makineleri Nisan 2022 fiyat listesi!

Korkmaz kahve makinelerinde indirim! İşte Korkmaz Kahve Makineleri Nisan 2022 fiyat listesi!