Perakende

Vestel’de çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere 2 bin 500 TL'ye varan indirim! Bugün son sakın kaçırma!

Vestel çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere bin 500 TL ya da 2 bin 500 TL'ye varan indirim kampanyasını başlattı! İşte kampanya detayları… Seçili çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere bin 500 TL indirim fırsatı da var! Vestel, fırsat ürünleri seni bekliyor

Beyaz eşya ve ev aletleri sektörünün öncülerinden Vestel’de seçili çamaşır makinesinin yanında seçili ürünlere 2 bin 500 TL'ye varan indirim kampanyası başladı. Seçili çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere bin 500 TL indirim fırsatı da var! Vestel, fırsat ürünleri seni bekliyor.

SEÇİLİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ YANINDA SEÇİLİ ÜRÜNLERE 2 BİN 500 TL İNDİRİM FIRSATI!

Kampanya 3 Aralık 2022-3 Ocak 2023  tarihleri arasında, kampanyaya katılan Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’de geçerlidir.

Son montaj tarihi 31 Ekim 2023’tür. 9 kilogram ve üzeri çamaşır makinelerinin yanında, seçili beyaz eşya, seçili süpürge veya seçili küçük ev aletleri kategorilerinden birinden bir ürün alımına; kampanya dahili kod listesinde belirtilen kodlara göre bin 500 TL veya 2 bin 500 TL indirim uygulanıyor.

Vestel çamaşır makinesi yanında seçili ürünlere bin 500 TL ya da 2 bin 500 TL'ye varan indirim kampanyasını başlattı! İşte kampanya detayları…

 

  

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya indirimleri Aralık Ayı güncel tavsiye edilen perakende fiyat listesi üstünden yapılıyor. Kampanya diğer kampanyalar ile birleşemez. Kampanyalara dahil ürünlerin kod listesi ve kampanya ayrıntıları vestel.com.tr’dedir. Kodları listede olmayan ürünler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaları, kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir.

Paket kampanyalarına yapılan özel indirimlerde, cayma hakkı kapsamında tüketicilerin paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya bazılarını iade etmesi halinde, tüketici katıldığı paket için yapılan indirim tutarını bin 500 TL veya 2 bin 500 TL olarak, katılım yaptığı paket dahilinde, geri ödemek zorundadır. Cayma hakkının kullanılması halinde tüketici ilgili kampanyadan faydalanamaz.

Ayrıntılar için: www.vestel.com.tr

Editör Notu: Bu haber 3 Ocak 2023 saat 02.00'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,93 TL, euro 20,20 TL, altının gramı ise bin 126 TL değerindedir.

Arçelik’ten 100. Yıl Kampanyası: Herkese 2 bin TL'lik Mini Telve Kahvesi Makinesi hediye! 3 Ocak 2023 fiyat listesi!

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!