Beyaz Eşya

Vestel'den dört dörtlük fırsat! 2 kapı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyatı...

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında satışa sunuluyor. Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 2022 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında sizleri bekliyor

Vestel'den dört dörtlük fırsat sizleri bekliyor. 2 kapı fiyatına yerine 4 kapılı E tipi gardırop buzdolabı satış mağazalarında sizleri bekliyor. Peki vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 2022...

Vestel, buzdolabı almak isteyenler için büyük indirim yaptı. 2 kapılı buzdolabı fiyatına 4 kapılı buzdoolabı satışı yapılıyor. Kampanya 2-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestelcomtrden alınan ve 30 Kasım 2022 tarihine kadar montajı yapılması şartı ile geçerli olmakta.

Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 2022..

Vestel E Gardırop Tipi özellikleri

 

Kırılmaya dayanıklı özel cam raflar sayesinde, büyük ve ağır yiyeceklerinizi gönül rahatlığıyla buzdolabınızda saklayabileceksiniz. Cam raf tasarımları temperli ve serigrafilidir.

Çok Yönlü Soğutma Sistemi ile her rafa ayrı ayrı hava üflen sisteme sahip ve buzdolabınızın her yerinde aynı oranda soğutma sağlar. Buzdolabınız tamamen dolu olduğu durumlarda bile, bu sistem sayesinde, gıdalarınızda beklenen soğutma performansı elde edeceksiniz.

Özel Soğutma Sistemi ile soğutucu ve dondurucu bölmeler arasından koku geçisine engel olur ve yiyeceklerinizi daha uzun süre taze kalmasını sağlar.

Peki Vestel E gardırop tipi buzdolabı ne kadar? Vestel E gardırop tipi buzdolabı kaç TL? İşte Vestel E gardırop tipi buzdolabı fiyat listesi 11 Ağustos 2022.. 

Vestel E Gardırop Tipi fiyat listesi 11 Ağustos 2022...

Vestel FD56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı
Taze Hava Teknolojisi
Çok Yönlü Soğutma Sistemi
Elektronik Kontrol Paneli
Kokuları Birbirine Karıştırmayan Sistem

FİYATI: 14.999 TL


EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 19:17'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,60 Türk Lirası, altının gramı ise 1046 Türk Lirası değerinde.

Vestel No-Frost buzdolaplarında görülmemiş fiyatlar! 4 Ağustos 2022 Vestel buzdolabı fiyatları

Vestel buzdolapları göz kamaştırmaya devam ediyor! Vestel buzdolabı fiyatları kaç TL? 28 Temmuz 2022 fiyat listesi