28 / 04 / 2024

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.



Vestel’den küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge almak isteyenlere müjdeli bir kampanya haberi geldi. Vestel, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürgede 2 alana bir bedava kampanyasına start verdi. Kampanyanın 15 Eylül’de sona ereceğini duyuran Vestel, müşterilerin acele etmesi gerektiğini paylaştı. Biz de bu kapsamda, Vestel LIGHTFRY inox fritözün detaylarını ve teknik özelliklerini inceledik. İşte detaylar...

VESTEL LIGHTFRY İNOX FRİTÖZ

Bu ürünün pişirme sıcaklıklarını ve zamanlayıcıları kontrol etmenizi sağlayan aydınlatmalı bir ekranı bulunur. Aynı zamanda, çok işlevli, tam özellikli bir düdüklü tencere ve pilav pişiricidir. Yemeğiniz hazır olduğunda sizi uyarmak amacıyla alarmlar veya hatırlatıcılar ayarlayabilme özelliği vardır. Bunun yanı sıra, aşırı ısınma durumunda devreye giren otomatik kapanma fonksiyonu bulunur. Vestel Lightfry X, çağdaş dizayn ve işlevselliğin mükemmel bir birleşimidir. Tüm pişirme ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla dizayn edilen bu airfryer, farklı türde yemekleri pişirmek amacıyla kullanılabilir. 1500 watt gücüyle çalışan bu ürün, her türlü yemeği hazırlayabilir ve kısa zaman içinde kusursuz bir şekilde pişmesini sağlayabilir. 2'si 1 arada ve 3'ü 1 arada pişirme opsiyonları, eş zamanlı olarak farklı türde yemekler hazırlanmasına imkân verir. Siyah ve metal rengin birleşimiyle beraber çağdaş bir dış dizayna sahip olduğundan mutfaklara şıklık sağlar.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

VESTEL LIGHTFRY İNOX FRİTÖZÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Ürün Rengi: Dark Inox

  • Tarif Kitabı: Var

  • Aşırı Isınmaya Karşı Koruma: Var

  • Kontrol Paneli: Dokunmatik LED Ekran

  • Zamanlayıcı: Var

  • Güç: 1500

  • Işıklı Uyarı: Var

  • Kapasite: 3,5 L

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

VESTEL LIGHTFRY İNOX FRİTÖZÜN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Eylül 2023 tarihinde saat 03.54'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.84 Türk Lirası, Euro 29.71 Türk Lirası, altının gramı ise 1655 Türk Lirası değerindedir.

Hoover HLEH10A2TCEX-17 ısı pompalı kurutma makinesinde peşin fiyatına 6 taksitle 3 ay sonra ödeme fırsatı başladı!

Buhar kazanlı ütü almak isteyenlere müjde! Altus AL 720 buhar kazanlı ütünün fiyatı dibi gördü!

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?


Geri Dön