28 / 04 / 2024

Vestel'den seçili beyaz eşyalar yanında yine seçili ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Vestel'den seçili beyaz eşyalar yanında yine seçili ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası!

Vestel, seçili beyaz eşya ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Çeşitli Vestel ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada Vestel KM 106201 10 Kg Kurutma Makinesi'nde bu aya özel kampanya başlatıldı. İşte ürünün kampanya detayları...



Türkiye'nin öncü beyaz eşya markası olan Vestel, yine kasım ayına özel cazip bir kampanya fırsatı ile karşımıza çıkıyor. Seçili beyaz eşya ürünlerinde kampanya fırsatı sunan Vestel'de ürünün detayları şöyle sıralanmış.

Vestel KM 106201 10 Kg Kurutma Makinesi'nin özellikleri, Isı Pompalı10 Kg Kurutma Kapasitesine sahiptir. Özel Karıştırıcı ve Çift Filtre Tasarımı ve Akıllı Nem Sensörü Teknolojisi ile Kırışık Önleme Fonksiyonu bulunur.

ÇİFT FİLTRE TASARIMI

Vestel, çamaşır makinelerinde sunduğu hijyeni kurutma makinelerinde de sunuyor. Çamaşır kurutma makinelerinde yer alan çift filtre tasarımı sayesinde çamaşırlarınızın çok daha temiz ve hijyenik bir şekilde kurumasını sağlamaktadır. Bunun için çift katmanlı filtre kullanmayı tercih eden Vestel, tek noktadan erişim sağlanabilen ergonomik bir tasarım geliştirmiş. Bu sayede daha kolay ve hızlı lif temizliği sağlayan bu özellik, kurutma makinenizin temizliğini kolayca yapmanızı da sağlar. Böylece kısa sürede derin bir hijyene kavuşan kurutma makineniz, size adeta ilk günkü gibi yepyeni ve tertemiz bir kullanım sunuyor.

Vestel den seçili beyaz eşyalar yanında yine seçili ürünlerinde yüzde 50 indirim kampanyası!

ÖZEL TASARIM

Çamaşır kurutma makineleri, giysileri ve diğer tekstil ürünlerini doğrudan kullanılabilir hale getirir. “Çamaşırların kapalı ortamda ve bir arada kuruması, çok fazla kırışmalarına neden olabilir mi?” sorusuna şu cevap verren Vestel, özel karıştırıcı tasarıma sahip çamaşır kurutma makineleri sayesinde kırışıkları önlemektedir.

HAVALANDIRMA SİTEMİ

Vestel kurutma makineleri, birbirinden farklı ve kullanışlı programları sayeside adından söz ettirmeye devam etmektedir. Yalnızca kurutma yapmanızı değil, aynı zamanda da çamaşırlarınızı tazelemenize de yardımcı olan kurutma makineleri, bunun için havalandırma programını geliştiriyor. Temiz çamaşırlarınıza sinen yemek, sigara, is ya da dolap kokuları gibi pek çok istenmeyen koku üzerinde etkili olan bu program ile hızlıca havalanmış çamaşırlara kavuşmanız mümkün. Çamaşırlarınıza sinen istenmeyen kokuları artık sorun olmaktan çıkarabilirsiniz. Çünkü Vestel, hayatınızı kolaylaştırmak için yanımızdadır.

ÜRÜNÜN FİYATI

Vestel KM 106201 10 Kg Kurutma Makinesi Fiyatı.

18.899 Türk Lirası.

Vade farksız 9 taksit ile ayda 2.100 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Kasım 2023 tarihinde saat 20.20'de yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 28.55 Türk Lirası, Euro 30.50 Türk Lirası, altının gramı ise 1.780 Türk Lirası değerindedir.

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Vestel 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’de indirim fırsatı başladı! Stoklar tükenmeden yetişin!

Vestel SB14001 mini buzdolabında yılın fırsatı! Mini buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!


Geri Dön