Beyaz Eşya

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı. Vestel, FC 361 B Fibona Serisi AFry Buhar Destekli Fırın alanların alana seçili ankastre setlerde tamı tamına 3 bin TL indirim kazanacağını açıkladı

Android TV’den bulaşık makinesine kadar pek çok üründe kendini fazlasıyla ispatlayan Vestel, yeni bir kampanya haberi vererek yeni evlenecek çiftleri ve beyaz eşya ürünlerini yenilemek isteyenleri sevindir. Vestel, FC 361 B Fibona Serisi AFry Buhar Destekli Fırın alanların alana seçili ankastre setlerde tamı tamına 3 bin TL indirim kazanacağını açıkladı. Peki, FC 361 B Fibona Serisi AFry Buhar Destekli Fırın’ın teknik özellikleri ve detayları neler?

A FRY TEKNOLOJİSİ

Özel tasarımlı delikli tepsi dizaynıyla beraber sıcak havanın gıda ürünlerinin etrafında dolaşmasını sağlayarak yiyecekleri çıtır hale getirir. Bir kaşık yağla beraber yanmadan, kurutmadan, homojen, dumansız ve sağlıklı pişirme imkânı verir.

HOT AERO PRO TEKNOLOJİSİ

Fibona serisiyle güncellenen fan yenilenen ve iç dizaynı yardımıyla sıcak hava fırınınızın içerisinde mükemmel bir biçimde dağılır. Mükemmel dağılan hava yüzde 40 daha homojen pişirme sağlarken, her pişirmede aynı neticeyi almanıza olanak sağlar.

Peki, FC 361 B Fibona Serisi AFry Buhar Destekli Fırın’ın teknik özellikleri ve detayları neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

STEAMWELL BUHAR DESTEKLİ PİŞİRME

Buhar destekli pişirmeyle beraber puf puf kabaran hamurlar, yumuşacık lezzetli etler! Buhar destekli pişirme teknolojisiyle fırın kapağını açmadan suyu kolay bir şekilde hazneye koyun, programı seçin. Sıcaklığı ayarlayın ve 3 aşamada kusursuz lezzete ulaşın. Güzel bir şekilde kabaran hamur işlerinizin dışları çıtır çıtır pişerken içleri ise yumuşacık kalmaya devam eder. Et ve tavuk yemekleri suyunu kaybetmeden çok daha yumuşak bir şekilde pişer ve size sadece afiyetle yemek kalır.

VESTEL FC 361 B FİBONA SERİSİ AFRY BUHAR DESTEKLİ FIRIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VESTEL FC 361 B FİBONA SERİSİ AFRY BUHAR DESTEKLİ FIRIN FİYATI

Vestel Fc 361 B Fibona Serisi Afry Buhar Destekli Fırın, 10.299,000 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Aynı zamanda, seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim imkânı da bulunuyor.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.vestel.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Haziran 2023 tarihinde saat 05.17'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.38 Türk Lirası, Euro 25.15 Türk Lirası, altının gramı ise 1474 Türk Lirası değerindedir.

Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu!

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!