04 / 05 / 2024

Veysel Eroğlu: Muğla'ya 25 yeni tesis kazandıracağız!

Veysel Eroğlu: Muğla'ya 25 yeni tesis kazandıracağız!

Bakan Eroğlu, Yatağan ve Kavaklıdere ilçelerinde bakanlığına bağlı tesislerin açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Eroğlu: Yıldırım hızıyla bütün Türkiye'de destanlar yazıyoruz, yazmaya da devam edeceğiz. Hepsi bu millet için" dedi




Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eski Türkiye'nin defterini kapattık. Yıldırım hızıyla bütün Türkiye'de destanlar yazıyoruz, yazmaya da devam edeceğiz. Hepsi bu millet için" dedi.


Bakan Eroğlu, Yatağan Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Muğla'nın kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her yerine hizmet götürdüklerini ifade etti. 


Muğla'ya 25 yeni tesisi kazandıracaklarını belirten Eroğlu, "25 tesisin toplam maliyeti 135 milyon 715 bin lira. Eski Türkiye'nin defterini kapattık. Yıldırım hızıyla bütün Türkiye'de destanlar yazıyoruz, yazmaya da devam edeceğiz. Hepsi bu millet için" diye konuştu. 


Muğla'ya gelirken eli boş gelmediklerini dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:


"18 müjdeyle, ayrıca 151 milyon lira yatırımla geldik. Muğla'ya en çok gelen bakanım. Muğla, Orman ve Su İşleri Bakanlığının ilidir. Muğla bizim akrabamızdır. Muğla'ya karşı Başbakanımızın da ayrıca bir sevgisi var. 17 Ağustos 2013'te geldiğimde tekrar bir müjde vermiştik. O zaman verdiğimiz 25 müjdeye bugün 18 daha ekledik. 43 müjde yaptık. 7 ayda Muğla'ya 43 müjde vermişiz. Toplam bedeli de 245 milyon lira, hayırlı olsun, uğurlu olsun."


İçme suyu sorununu kökten çözeceklerini vurgulayan Eroğlu, Muğla'yı adeta "çiçek gibi" yapacaklarını kaydetti. 



AA




Geri Dön