01 / 05 / 2024

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi açıldı!

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi açıldı!

Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi, Rasim Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Arnavutköy, Baklalı Mahallesi, Tayakadın Yassıören Caddesi'nde kuruldu.



Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi, Rasim Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu.


Veziroğlu Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Takaydın Şubesi iş konusu; 1 - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2 - Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve  bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3 - Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4 - Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5 - Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. 6 - Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı, pazarlamasını ve komisyonculuğunu  yapmak. 7 - Proje üzerinden gayrimenkul almak, satmak, komisyonculuğunu yapmak. 8 - İnternet ve diğer iletişim hizmetlerinden faydalanarak, gayrimenkul almak,satmak, komisyonculuğunu yapmak. 9 - Gayrimenkul danışmanlığı yapmak.



Geri Dön