Konut

Via Port Houses & Suites yüzde 25 peşin kalanı 2014'te öde!

Via Properties’in kentin hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses & Suites Anadolu Yakası’nın en çok kazandıran projeleri arasında yer alıyor...


Via Properties’in kentin hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses & Suites Anadolu Yakası’nın en çok kazandıran projeleri arasında yer alıyor. Doğayla iç içe olup, sizi bambaşka bir dünyaya taşıyacak olan Via Port Houses & Suites’ de yüzde 25’ni hemen, kalanını Ekim 2014’te ödeyip ev sahibi olabilirsiniz... 



İstanbul Kurtköy bölgesinin çehresini değiştiren projelerden Via Port Houses & Suites' 

in teslim tarihi yaklaşırken fırsatlar da devam ediyor. Yüzde 25’ni hemen kalanını önümüzdeki yıl Ekim ayında ödeyerek ev sahibi olacağınız şu günlerde son daireler satışa sunuluyor.

Proje alanına taşınan satış ofisinde yoğunluk da artıyor. Ziyaretçiler, örnek daireyi gezerek projeyi yakından tanıma fırsatı yakalıyorlar.

“The World Of Via/Port” projesinin son halkası olan “Houses & Suites” projesinde;. 30- 60 metrekareye ulaşan geniş bahçeleri ile özellikle çocuklu ailelerin tercihi olan bahçe dubleksleri çok ilgi çekiyor. 


www.viaporths.com