Konut

Viaport Houses Suites projesinde yüzde 1 peşinat fırsatı!

2013, Via Port Houses Suites özel fırsatlarıyla birlikte geliyor. 60 ay vade üzerinden aylık faiz oranının 0,69’a düştüğü ViaPort Houses & Suites’de yüzde 1 peşinat kampanyası da devam ediyor. Konutların yüzde 70’inin satıldığı projenin teslim tarihi ise


Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken alışveriş merkezi Via Port ve beş yıldızlı uluslararası otel zinciri Crowne Plaza Istanbul Asia ile aynı kompleks içinde bulunan lüks konut projesi Via Port Houses  Suites’den yılın son fırsatı… 60 ay üzerinden aylık faiz oranının 0,69’a düştüğü Via Port Houses  Suites’de yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olma kampanyası da devam ediyor. Kampanya kapsamında daire alırken ödenmesi gereken yüzde 25’lik peşinatın ilk etapta sadece yüzde 1’i veriliyor, geri kalan yüzde 24’lük bedel ise aynı zamanda dairenin de teslim tarihi olan Eylül 2013’te ödeniyor. Kalan tutar ise en uygun faiz oranlarıyla projeye özel anlaşmalı banka kredisi ile ödeniyor.  Ayrıca şirket bünyesinde yapılan “0” sıfır faiz ile vade’lendirme imkanları da sunuluyor.


Via Port Houses  Suites’deki konutların yüzde 70’inin satışı tamamlandı. Yüzde 70’i 1+1 dairelerden oluşan projede kalan 1+1 daire sayısı ise 31… İç dizaynında Tepe Home, Seranit, Rehau, Hansgrohe, Dupont Montelli gibi markaların kullanıldığı projede 9 ay sonra yaşam başlıyor. 


www.viaporths.com