02 / 05 / 2024

Via/port Houses & Suites'te bir yıl sonra yüzde 44 kazanç!

Via/port Houses & Suites'te bir yıl sonra yüzde 44 kazanç!

Via/Port Houses & Suites 'ın metrekare birim fiyatı 2 bin TL 'den başlıyor. Proje için öngörülen ortalama konut fiyat artışı ile 2012 başında yüzde 20; 9. ayda ise yüzde 44 kazan sağlanması tahmin ediliyor



 İstanbul Anadolu Yakası 'nda VIA Yatırım ve Gayrimenkul Yönetim A.şž. tarafından inşa edilen The World of Via/ Port projesinin son halkası olarak Via/Port Houses & Suites hayata geçirildi.

2013 senesinin sonlarına doğru tamamlanması, yeni sahiplerine teslim edilmesi ve yine aynı tarihte yaşamın başlaması hedeflenen Via/Port Houses & Suites, 9 katlı 4 blokta 617 konuttan meydana gelecek.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri alternatifi sunan Via/Port Houses & Suites 'in yüzde 70 'lik bölümünü 1+1 suit konut tipleri oluşturuyor.

Projede konut tipleri birbirinden farklı isimler ile ayrılıyor. 1+1 konutlar; Mercan, Lal, Oniks ve Aragonit isimlerini alıyor. 2 +1 konutlar Yeşim, Akik, Florit, Turkuaz, İnci ve Safir isimlerinin alıyor. 3+1 konutlar Zümrüt ve Yakut isimlerinin alıyor.

Via/Port Houses & Suites Kurtköy 'de 1 oda 1 salon evler 57 ila 106 metrekare olarak; 2+1 evler 84 ila 138 metrekare olarak; 3 oda 1 salon evler ise 164 metrekare olarak tasarlandı.

Kurköy projesi Sabiha Gökçen Havaalanı 'na 5 dakika, İstanbul Park 'a ve Tuzla Serbest Bölgesi 'ne 6 dakika, Pendik Marina 'ya 9 dakika mesafede yükseliyor.

Via/Port Houses & Suites 'ın metrekare birim fiyatı 2 bin TL 'den başlıyor. Proje için öngörülen ortalama konut fiyat artışı ile 2012 başında yüzde 20; 9. ayda ise yüzde 44 kazan sağlanması tahmin ediliyor.

Via/Port Houses & Suites 'in gazeteler de yer alan ilanın da şu bilgilere yer veriliyor:

İstanbul Anadolu Yakası'nın incisi The World of Via/Port projesinin son halkası olan Via/Port Houses & Suites, inanılmaz yatırım avantajları ile hem kazandırıyor hem de ev sahibi yapıyor...

Dünya'nın en büyük otel zincirine ait 5 Yıldızlı Otel (Crowne Plaza Istanbul-Asial, Avrupa'nın en büyük açık hava alışveriş merkezi (Via/Port Outdoor Shopping), bölgenin en büyük kongre ve toplantı merkezi (Via/Port Convention Center] ve birbirinden farklı oyun ve eğlence alanlarının bulunduğu eğlence merkeziyle The World of Via/Port; olay yaratan konut projesiyle tamamlanıyor. Havaalanı ve önemli merkezlere olan yakınlığı ile lokasyon olarak dikkatleri üzerine çeken proje, tasarım ve teknolojisi ile de göz kamaştırıyor. Toplamda 26.000 m2'lik bir arazi üzerine konumlandırılan 4 blok ve house kısmındaki ünitelerden oluşan 617 dairelik proje, kendine has dokusuyla konut tasarımına da bambaşka bir pencereden bakıyor...

www.bayraktarinsaat.com.tr

www.viaporths.com

444 88 42

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön