AVM

Viaport Venezia AVM açıldı!

Türkiye’nin en değerli yatırımlarından biri olan ve 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Alışveriş Merkezi etabı bugün kapılarını açtı.

Türkiye’nin en değerli yatırımlarından biri olan ve 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Alışveriş Merkezi etabı bugün kapılarını açtı.  Via Properties, Viaport Venezia projesiyle birlikte İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin kiralanabilir alan toplamını 320 bin metrekareye çıkardı.


Türkiye’nin “konsept” projelerinin mimarı Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia’yı hizmete açtı. 140 mağazası ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla, Venedik konseptinde hayata geçirilen Viaport Venezia, ilk günden 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi. İstanbul Gaziosmanpaşa’da, dünyanın en romantik kentlerinden biri olan Venedik konseptinde inşa edilen Viaport Venezia’da, gondollarla kanallarda gezintiler yapılabiliyor, meşhur San Marco Meydanı’nın kenarında kurulan yeme içme alanlarında sosyal yaşam stil değiştiriyor. “Outlet” konseptinde hizmet veren mağazalarda ziyaretçilere 365 gün indirimli alışveriş yapma imkânı sunuluyor.



www.viaportvenezia.com