27 / 04 / 2024

Viaport Venezia ne zaman teslim?

Viaport Venezia ne zaman teslim?

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Viaport Venezia

Viaport Venezia ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 yılı belirlendi. Bayraktar - Gürsoy Viaport Venezia Evleri, Avrupa Yakası içinde İstanbul'da Gaziosmanpaşa Bölgesi içinde hayata geçiriliyor



Viaport Venezia projesi kapsamında toplam 2 bin 200 daire yer alıyor. Gaziosmanpaşa'da Avrupa Yakası içinde hayata geçirilen  Viaport Venezia  Evleri, Bayraktar ve de Gürsoy Yatırım Ortaklığı'yla yükseliyor. 


Bayraktar Viaport Venezia projesi 5 blok halinde hayata geçiriliyor. Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


60 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Gaziosmanpaşa Viaport Venezia satış fiyatları 321 bin liradan başlıyor. Venezia Gaziosmanpaşa'da 82 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. 


Viaport Venezia ne zaman teslim?


Viaport Venezia ne zaman teslim sorusundan önce ödeme koşullarından bahsedelim.. Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evleri ödeme planı kapsamında 108 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Taksitler 1 yıl sonra başlıyor. Yüzde 20 peşinat teslimde yüzde 5'lik peşinat ise hemen ödeniyor. 


Viaport Venezia ne zaman teslim?

Viaport Venezia ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 olarak belirlendi. 


Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evleri iletişim

Telefon: 444 8 842

Web Adresi: www.viaportvenezia.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön