02 / 05 / 2024

Viatrans Quasar Golf Cup 2013 kazananları açıklandı!

Viatrans Quasar Golf Cup 2013 kazananları açıklandı!

Quasar Golf Cup 2013, Silivri Klassis Golf & Country Club’da Türkiye’nin golf tutkunlarını biraraya getirdi. İş dünyasının tanınmış simalarının kıyasıya yarıştığı turnuvanın kazananları açıklandı...




Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi’nin Mecidiyeköy’deki eski likör fabrikası arazisinde konumlandırdığı ‘ilk’lerin projesi Quasar İstanbul’un, 4 Mayıs Cumartesi günü düzenlediği Quasar Golf Cup 2013’te özel ödülü baylar Gross birincisi 70 puanıyla Alihan Afşar ve bayanlar Gross birincisi 84 puanıyla Sinem Erülgen kazandı. 

İstanbul Golf Kulübü işbirliğinde Silivri Klassis Golf & Country Club’da gerçekleştirilen ve iş hayatının önde gelen isimlerinin kıyasıya yarıştığı Quasar Golf Cup’ta baylarda; A kategorisinde Edip Soyak, B kategorisinde Chris Gordon, C kategorisinde Doğan Özdem; bayanlarda ise A kategorisinde Sinem Erülgen ve B kategorisinde Gönül Nuhoğlu turnuvayı birinci olarak tamamladı.


 Quasar Golf Cup Senior kategori birincisi Christine Şenol olurken Junior kategori birincisi ise Alp Atabek oldu. Turnuva kapsamında verilen özel ödül kategorilerinde ise Nearest To Pin Ahmet Küçük’ün, En İyi İkinci Vuruş Gündüz Özdemir’in olurken Longest Drive baylar birincisi Kerem Özdemir ve Longest Drive bayanlar birincisi ise Aynur Kutal oldu. 








Geri Dön