29 / 04 / 2024

Vicem Bodrum Yalıları'nda 2 milyon 500 bin Euro'ya!

Vicem Bodrum Yalıları'nda 2 milyon 500 bin Euro'ya!

Vicem Bodrum Yalıları projesi Sanko Holding şirketlerinden Vicem Yapı tarafından Bodrum'da inşa ediliyor. Proje toplam 21 adet ultra lüks villadan meydana geliyor



Vicem Bodrum Yalıları projesi Sanko Holding şirketlerinden Vicem Yapı tarafından Bodrum'da inşa ediliyor. Proje toplam 21 adet ultra lüks villadan meydana geliyor. Denize sıfır konumda inşa edilen Vicem Bodrum Yalıları projesinde villa fiyatları 2 milyon 500 bin Euro'dan başlıyor. Maksimum villa fiyatının 3 milyon 500 bin Euro olduğu projede teslimler 2012 yılının Nisan ayında yapılacak.

Bodrum'un tadını 12 ay çıkartmak üzere tasarlanan Vicem Bodrum Yalıları, "Sınırları Olmayan Mekanlar" konseptiyle bahçe ve evleri birleştiriyor, iç ve dış mekanı bir bütün olarak kullanıyor.

"Exclusive Evler" olarak tasarlanan ve içinde yaşayanların hayatını kolaylaştıracak her detay üstünde özenli bir çalışmayla ortaya çıkan Vicem Bodrum Yalıları yaşanılan ortamın sınırları olmayabileceğini kanıtlıyor.

Emre Arolat Architecture tarafından tasarlanan Vicem Bodrum Yalıları, geleneksel Bodrum mimarisinin dışına çıkarak iç ve dış mekanı bir bütün haline getiren, peyzajı da mimarinin bir parçası olarak değerlendiren modern bir anlayışla kendi içinde geçirgen bağımsız parçalardan oluşan evlerden oluşuyor. Dışarıdan bakıldığında yarım adanın doğal bir parçası gibi görünen tasarımı, Vicem Bodrum Yalıları'nı benzer projelerden ayrıştıran önemli özelliklerden biri.

Kendi müstakil bahçelerine, ısıtmalı özel havuzlarına ve kapalı otoparklarına sahip Vicem Bodrum Evleri, teknolojileri ile içinde yaşayanlara 12 ay büyük bir konfor sunuyor.

Bodrum'un merkezine sadece üç km uzaklığıyla Vicem Bodrum Yalıları; şehir içinde, müstakil evlerden oluşan özel bir yaşam sunuyor. Bodrum Kalesi'ni görecek mesafede konumlanmış olan Vicem Bodrum Yalıları, kendine ait bir yarım adaya sahip olmanın da tüm avantajlarını kullanıyor.

Gerek deniz ulaşımına gerekse ana yollara yakınlığıyla tam anlamıyla merkezde olan Vicem Bodrum Yalıları, 12 ay boyunca kolaylıkla ulaşılabilir olmanın konforunu sunuyor.

Gerek arazinin konumu gerekse tüm evlerin yarımadanın müthiş manzarası ve denize yakınlığından faydalanabilmesi amacıyla evlerin konumları özenle ayarlanmış, araziyle bütünlük sağlayacak dokuz ayrı tasarım ortaya çıkmıştır.
Dokuz ayrı tasarımıyla 21 müstakil Bodrum Evinden oluşan Vicem Bodrum Yalıları çevre ve konfordan taviz verilmeden ortaya çıkan bir sentezi yansıtmaktadır.

12 ay boyunca yaşam için tasarlanan Vicem Bodrum Yalıları, yaz dönemi dışında da Bodrumda vakit geçirmek isteyenler için tüm imkânları sunmaktadır. Sadece ısıtmalı havuzuyla ya da sıcak/soğuk havalandırma sistemiyle değil, housekeeping servisinden özel güvenliğe, siz evinize vardığınızda her şeyi istediğiniz şekilde bulmanızı sağlayacak donanıma sahiptir.
Hafta sonu için Bodruma kaçmak istiyor ama gittiğinizde evinizin alışverişi ve bakımıyla uğraşmak istemiyor musunuz Vicem Bodrum Yalılarında size maximum konforu sunmak için her şey düşünüldü, seyahatinizden önce bir telefonunuzla, eviniz housekeeping tarafından temizlenir, siparişleriniz alınır ve dolabınıza yerleştirilir, size de hafta sonunun keyfini sürmek kalır.

Genel özellikler:
Bodrum'a sadece 3km uzaklıkta
9 ayrı tipte toplam 21 ev
240 ila 325 m2 arasında 9 ayrı seçenek
Üçer katlı evlerin cepheleri katlanabilir cam
Kayar kanatlı toplanan camlar ile iç - dış mekanı birleştirme imkanı
Tüm evlerde ısıtmalı, jet motorlu özel yüzme havuzu
Tüm evlerden erişim bulunan kapalı otopark
Özel güvenlik
Housekeeping sistemi
Taze hava sağlayan havalandırma döngü sistemi ve ısıtma/soğutma
Özel iskele
Plaj ve güneşlenme terasları
Jakuziler, duşlar ve soyunma odaları
Fitness salonu

http://vicembodrum.com/index.php
Tel: 0212 410 48 26


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön