Yeni Projeler

Vie Ambardere’de lansmana özel yüzde 10 indirim! Yeni proje!

Vie Ambardere projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim sağlanıyor. Vie Ambardere projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayına gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Vie Ambardere projesi Hilgök Emlak İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Vie Ambardere projesinde lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. 

3 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen Vie Ambardere projesinde toplam 8 villa bulunuyor. 3 katlı villaların yer aldığı Vie Ambardere modern mimari tasarımı, eşsiz iç dizayn, konforlu ve kullanışlı yaşam alanları ve depreme dayanıklı yatay mimari konsepti ile dikkat çekiyor.

Peki Vie Ambardere projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Vie Ambardere projesinden vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Vie Ambardere projesi ile ilgili merak edilen detaylar…

Vie Ambardere projesinde yer alan konutların fiyatları 15 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Peşinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanan Vie Ambardere projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar da krediyle ödenebiliyor. Söz konusu projede kredili alımlarda yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor.

Vie Ambardere projesi İstanbul - Çerkezköy Yolu, Doğa Kolej, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne 2 kilometre mesafede yer alıyor. 

Teslimleri 2025 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilmesi planlanan Vie Ambardere  projesinde otopark, elektrikli şarj istasyonu, hamam, sauna ve her villaya özel havuz bulunuyor. 

Telefon: 0549 129 59 00
Web: https://www.hilgok.com.tr

 

Beylikdüzü Sea Landscape City 9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Siltaş Yapı’dan Pendik’e 351 konutluk yeni proje geliyor!

Porta Buca’da 1 milyon 195 bin TL’den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!