Yeni Projeler

Villa Grande projesinde deniz manzaralı 7+1 villalar! Teslimler 3 ay sonra!

Villa Grande projesinde 7 oda 1 salon villalar bulunuyor. Teslimlerin 3 ay sonra gerçekleştirileceği proje 12 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Villa Grande projesin, Shaik Yapı tarafından inşa ediliyor. İstanbul Silivri’de yükselen projede 12 adet villa bulunuyor.

Villaların 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Villa Grande projesi 12 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 5 bin metrekarelik alanın yeşil alana ayrıldığı projenin teslimlerinin 3 ay sonra yapılması planlanıyor.

Peki Silivri Villa Grande projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Villa Grande projesi için vade imkanı sağlanıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Villa Grande projesi ile ilgili detaylar…

Villa Grande projesinde yer alan 7 oda 1 salon villaların fiyatları 38 milyon 300 bin TL’den başlıyor. Teslimleri 3 ay sonra gerçekleştirilecek olan Villa Grande projesi için ödemeler peşim olarak yapılıyor.

Selimpaşa Doğantepe ‘de yükselen ve deniz manzarasıyla dikkat çeken Villa Grande projesinki villalarda müstakil havuzlar bulunuyor. Otopark ve güvenliğin de yer aldığı Villa Grande projesinde peyzaj alanları da mevcut.

Telefon: 0542 177 93 63

 

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesi resmen başlıyor! 1.8 milyarlık yatırımla 476 yeni konut geliyor!

Panorama Bulvar Silivri’de 3 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Ekomak Centrum’da 5 milyon TL’ye hemen teslim 3+1’ler!