Yeni Projeler

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler... Projede toplam 42 adet villa yer alıyor

Villa Rota Didim projesi, Didim Altınkum'da Yeşilkent mevkiinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Projede yer alan villalar tekli, ikiz ve üçüz olmak üzere tasarlandı. 

Villa Rota Didim projesi Sarılar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede 16 adet ortak havuzlu, 26 adet ortak havuzlu villa yer alıyor. 

Peki Villa Rota Didim projesinde fiyatlar ne kadar? Villaların oda sayısı nasıl? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Villa Rota Didim projesinde yer alan villaların tümü 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Villalarda, akıllı ev sistemleri, yerden ısıtma sistemi, otomatik panjur, ebeveyn banyoları, çamaşır odası ve özel depolama alanları yer alıyor. 

Villa Rota Didim'deki villaların tümü açık mutfak ve iki katlı olacak şekilde tasarlandı.  

Villa Rota Didim projesi etap etap hayata geçiriliyor. Bir etapta teslimler yapıldı. Diğer etapların teslimleri ise yakın zamanda gerçekleştirilmeye başlanacak. 

Proje dört farklı parselde inşa ediliyor. Parsellerin her birinde farklı villalar yer alıyor. 

Villa Rota'da yer alan villaların net alanları 120 ile 130 metrekare, brüt alanları da yaklaşık 100 metrekare olarak tasarlandı. Vilların bahçe kullanım alanları değişiklik gösteriyor. Ortalama villa alanları 250 metrekare. 

VİLLA ROTA DİDİM TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ 

Villa Rota Didim projesinde yer alan villaların fiyatları 5 milyon 250 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 8 milyon 250 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Projeden villa sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı sözleşme kapsamında taksitle ödeme imkanı sunuluyor. 

Web: https://www.villarotadidim.com/

Tel: 0 530 551 57 09 

Privé Kemer'de 72 ay kredi avantajı! Yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!