Yazlık

Villapark Gelibolu'da 6 milyon liradan başlayan fiyatlarla 5+1 müstakil villa fırsatı! 

Villapark Gelibolu, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan 5+1 müstakil villaların fiyatları 6 milyon TL'den başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 1915 Çanakkale Köprüsü manzaralı 62 adet 5+1 müstakil villanın yer aldığı proje, 50 dönümlük arazide hayata geçiriliyor

Villapark Gelibolu projesi, Villapark imzasıyla Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yükseliyor. 1915 Çanakkale Köprüsü manzaralı 62 adet 5+1 müstakil villanın yer aldığı proje, 50 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. 

Villapark Gelibolu projesinde yer alan villaların büyüklükleri 170 metrekare olarak tasarlandı. Villalar 420 metrekare ile 850 metrekare arasında değişen bahçe büyüklüklerine sahip. 

Villapark Gelibolu projesinde hemen tapu teslim fırsatı sunuluyor. 

Peki Villapark Gelibolu projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi sosyal alanlar var? İşte Villapark Gelibolu projesi ile ilgili merak edilen her şey... 

Villapark Gelibolu projesinde istenildiğinde deniz suyu ya da tatlı su ile doldurulabilen yarı olimpik havuz, yürüme ve koşu yollarının yer aldığı büyük bir yeşil alan, sahil şeridi, suni yapay şelale ve oturma alanları gibi sosyal donatılara da sahip. 

Projedeki villalarda dileyen 40 metrekare büyüklükte bağımsız bir  havuz da yaptırabiliyor. Projenin yüzde 80'i yeşil ve açık alanlardan meydana geliyor. 

Villapark Gelibolu projesi, İstanbul'a 2.5 saat, Çanakkale'ye 30 dakika, İzmir'e 3,5 saat mesafede yükseliyor. Proje, zenginleştirilmiş sosyal olanakları, yüksek emlak değeri ve lüks konsepti ile Çanakkale Boğaz Manzaralı oluşu ile dikkatleri çekerken, önemli şehirlere de komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. 

Denize 270 metre mesafede kendine has plajı olan tamamen doğal bir yaşam sunan projedei güvenlik kameralarıyla birlikte 7/24 güvenlikli yaşam sunuluyor. 

Gelibolu’ya 15 kilometre, Çanakkale’ye 60 kilometre mesafede hayata geçirilen proje, denize de 270 metre mesafede konumlanıyor. 

Villapark Gelibolu fiyat listesi Temmuz 2023 

Villapark Gelibolu projesinde yer alan 5+1 villaların fiyatları 6 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede 72 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Bunun yanı sıra, peşin ödemelerde yüzde 12 indirim de yapılıyor. 

Web: https://www.villaparkgelibolu.com/anasayfa

Tel: 0 552 732 37 30

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!