Yeni Projeler

Villapark Gelibolu'da son 7 villa! Villapark Gelibolu fiyat listesi 2022!

Villapark Gelibolu projesinde satışta olan son 7 villa kaldı. Villapark Gelibolu'da villa fiyatları kaç lira? İşte Villapark Gelibolu projesiyle ilgili detaylar... 1915 Çanakkale Köprüsü manzarasına sahip projede toplam 62 adet villa yer alıyor

Villapark Gelibolu projesi Gelibolu'da yükseliyor. 1915 Çanakkale Köprüsü manzarasına sahip projede toplam 62 adet villa yer alıyor. 

Villapark Gelibolu, Demirtepe Kötü eteklerinde konumlanıyor. Projede konut teslimleri başladı. Bugün itibarıyla satışta olan 7 adet villa bulunuyor. 

Peki Villapark Gelibolu'da villa fiyatları kaç lira? İşte Villapark Gelibolu projesiyle ilgili detaylar...

Villapark Gelibolu projesi, yaklaşık 50 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Projede 62 adet 5+1 villa yer alıyor. Villapark Gelibolu'da sosyal tesis bulunuyor. Projede aynı zamanda Olimpik Yüzme Havuzu, sauna, mini market, mini futbol sahası, fitness, spor salonu, hamam gibi sosyal alanlar yer alıyor. 

Villapark Gelibolu denize sıfır olmasıyla dikkatleri çekiyor. Yüzde 80'i yeşil ve açık alandan oluşan projede yer alan villaların büyüklükleri 176 metrekare. Aynı zamanda villaların 450 ile 850 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 

 

Her villanın önünde bulunan bahçeler, kişiye özel istenildiği taktirinde bağımsız yüzme havuzu yapılabilmesi,  kişiye özel peyzaj ağaçlandırma yapabilmesi gibi özelliklere sahip. Proje, İstanbul'a 2.5 saat, Çanakkale'ye 30 dakika , İzmir'e 3,5 saat uzaklıkta konumlanıyor. 

Site içinde konumlandırılacak güvenlik kameralarıyla birlikte ev sahiplerine 7/24 kendilerini güvende hissetmeleri imkanı sunuluyor. 

Denize 270 metre mesafede kendine has plajı olan tamamen doğal bir yaşam arzusu içinde yaşayabileceğiniz ve tatil yapabileceğiniz Villapark Gelibolu, koşu ve yürüyüş yollarına da sahip. 

Villapark Gelibolu fiyat Eylül 2022

Villapark Gelibolu projesinde yer alan villaların fiyatları 3 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor, 4 milyon 100 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Villa  Park Gelibolu, Türkiyenin ikinci boğazı Çanakkale 1915 Köprüsü Karşısı  yeni yapılacak  yollarla Kuzey Marmara Otoyolu’na  ve Çanakkale- İzmir Otoyoluna bağlanacak  ve   pek çok önemli noktaya ve kente hızlı ve rahat ulaşım imkânı sunulacak. 

Web: https://www.villaparkgelibolu.com/anasayfa

Casafabay Bodrum ile 117 müstakil villa geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!