17 / 06 / 2024

Violetta Vadi'de 22 milyon TL'ye özel havuzlu 2+1'ler! Yeni proje!

Violetta Vadi'de 22 milyon TL'ye özel havuzlu 2+1'ler! Yeni proje!

Violetta Vadi projesinde yer alan konutların fiyatları 22 milyon TL'den başlıyor. Özel havuzlu konutların yer aldığı projede teslimler 15 ay sonra gerçekleştirilecek.



Violetta Vadi projesi, Menekşe Yapı imzası ile inşa ediliyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede topla 80 konut yer alıyor. 

Ankara Çankaya Yıldızevler'de yükselen Violetta Vadi projesinde yer alan 25 konutun kendine özel havuzu bulunuyor. Proje kapsamındaki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

2 blok olarak inşa edilen Menekşe Yapı Violetta Vadi projesi projesinin ilk bloğunda 1.500 metrekarelik sosyal tesis bulunuyor. 

Peki Violetta Vadi projesinin fiyatları ne kadar?  Ankara  Violetta Vadi projesinde yer alan konutların teslimleri ne zaman yapılacak? Violetta Vadi projesi için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Violetta Vadi de 22 milyon TL ye özel havuzlu 2+1 ler! Yeni proje!

Ankara Violetta Vadi projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 22 milyon TL'den başlıyor.

Teslimleri 15 ay sonra gerçekleştirilecek olan Violetta Vadi projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldığında, diğer yüzde 25'lik peşinat 3 ay sonra, kalan yüzde 50'li ise 12 ay vade farksız taksitlerle ödenebiliyor. 

Violetta Vadi projesinin sosyal alanları arasında; Yüzme havuzu, squash alanı, toplantı salonu, çocuk oyun alanları, basketbol oyun alanları, açık kapalı kafeterya bulunuyor. Ayrıca söz konusu projede özel elektrikli araç şarj istasyonlarına da yer veriliyor. 

Web: https://www.menekseyapi.com.tr/
Telefon: 0532 363 47 96

Emlakkulisi.com.tr

Park Serenity Yalova'da hemen teslim fırsatıyla 2+1 konutlar! 

La Perla Koru'da 25 milyon TL'ye 5+1 villa! Teslimler 3 ay sonra! 

Elegant Park’ta Haziran teslim daireler 2 milyon 106 bin TL’den başlıyor


Geri Dön