Beyaz Eşya

Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge'de dev indirim! Fiyatı düştü! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge'nin fiyatı düştü. Yaklaşık bin TL indirime giren Viomi V5, süpürge almak isteyenlerin radarın girdi. İşte Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı.... Günden güne satış rakamları artarken, almak isteyen kişiler, "En uygun robot süpürge hangisi?" şeklinde aramalar yapmaya başladı

Robot süpürgeler son dönemde ev işlerinde en büyük yardımcılardan birisi oldu. Günden güne satış rakamları artarken, almak isteyen kişiler, "En uygun robot süpürge hangisi?" şeklinde aramalar yapmaya başladı. İndirimlere de ilgi artarken robot süpürge almak isteyenlere müjdeli haber Viomi'den geldi. Marka, V5 Akıllı Robot Süpürge modelinin fiyatında yaklaşık bin TL'lik bir indireme gitti. 

Peki bu indirimle birlikte Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge hem süpürüyor, hem siliyor, hem de derinlemesine temizlik yapabiliyor. Aynı anda süpürge, vakumlama ve paspas yapma özelliği bulunan Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge, ultra uzun ana fırçası ile üst düzeyde temizlik performansı sunuyor.


2022 yılının yepyeni teknolojileriyle geliştirilen V5 Akıllı Robot Süpürge, LDS Laser Navigasyon özelliği ile kullananlara şaşırtıcı üstünlükte bir temizlik deneyimi yaşatıyor. İlk haritalamadan sonra evi tanıyan ve evin haritasını oluşturan V5 akıllı rota planlayıcısı sayesinde evi baştan sona kusursuz temizliyor.

Viomi V5, geliştirilmiş Al teknoloji ile 6 metrelik bir yarıçapta durmadan tarama yapıyor ve evin etrafında güvenle ilerliyor. Otomatik süpürme ve paspaslama sayesinde kullanan kişiler sakin temizliğin keyfini çıkarıyor.

2700 Pa gücünde emiş gücüne sahip olan V5 zemine yayılmış toz ve partikülleri, evcil hayvan kıllarını kolayca içine çekiyor. Viomi V5’in ultra uzun yan fırçası evin tüm köşe ve duvar kenarlarının çok daha iyi temizlenmesini sağlıyor. Yüzde 82.2’ye kadar temizleme verimliliği sağlayan ultra uzun yan fırçalar kullanıcıya her yönden kusursuz bir temizlik sunuyor.


İşte Viomi V5 Akıllı Robot Süpürge güncel satış fiyatı:

VIOMI V5 Akıllı Robot Süpürge
Normal satış fiyatı: 8,499.00 Türk Lirası
İndirimli satış fiyatı: 7,499.00 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.axen.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ocak 2023 tarihinde saat 22:21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.01 Türk Lirası, euro 20.65 Türk Lirası, altının gramı ise 1186 Türk Lirası değerindedir.

Hoover akıllı robot süpürge özellikleri ve 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Uygun fiyatlı Regal buzdolapları kaç TL oldu? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi..

Arçelik tost makineleri ne kadar, kaç TL oldu? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi...