Kent Haberleri

Viranşehir Kadıköy'de asfalt çalışmaları başladı!

Viranşehir Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl başlatılan asfaltlama çalışmaları kapsamıgenişletilerek devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl başlatılan asfaltlama çalışmaları kapsamıgenişletilerek  devam ediyor.Viranşehir'in büyük kırsal mahallerinden bir olan Kadıköy 'de bir kaç gündürmahallede bulunan ara yollarda asfalt hazırlık çalışmaları yapılıyordu.Çalışmalara dün itibarıyla sona gelindi ve bugün altyapısı tamamlanan  yollara asfalt dökülüyor.


Viranşehir Belediyesi EşBaşkanları Filiz Yılmaz , Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Burun , Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Oğaç veFen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ile birlikte asfaltın döküldüğü KadıköyMahallesini ziyaret etti. Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş çalışmaları yerindeinceleyen Eş Başkanlara çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Çalışmalar hakkında Fenİşleri Müdürü Mahmut Güldaş' tan bilgi alan Eş Başkan Filiz Yılmaz "BizViranşehir Belediyesi olarak önümüze koyduğumuz hedefi gerçekleştirme anlamındabir seferberlik başlattık. Köylerimizin yol sorunun yıllardır devam ediyordu,bu ciddi bir sorundu. Biz bu durumu tersine çevireceğiz ve inşallah bir iki yıliçinde asfaltsız, yolu olmayan kırsal mahallemiz kalmayacaktır.Bütünsıkıntılara rağmen, bütün zorluklara rağmen hummalı çalışmamız devam edecektir.Halkımızın, kadınlarımızın yüzünü gülerek gördüğümüzde aslında bu dünyanınhepsi bizim oluyor. Biz hedefimize ulaşmak için gücümüzün yettiği kadarıyla,imanımızın yettiği kadarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımız bu konudamüsterih olsun Büyükşehir yasasına ve ekonomik sıkıntılara rağmen kentin heryolunu yapacağız. Şuan şehir merkezinde de üç ekibimiz çalışıyor, yapılmadıkyol ve cadde kalmayacaktır. Bu anlamda özellikle bu işin emekçileri olan Fenİşleri Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyoruz, bu kavurucu sıcağa rağmen buzorluklara rağmen hummalı bir çalışma yürüttükleri için başarılardiliyoruz" diye konuştu.


Ardından Kadıköy sakinleriile bir araya gelen Eş Başkan ve beraberindekiler bir süre sohbet edip görüşalışverişinde bulundular. Köy sakinlerinden Haci Hasan Özçakı belediyeninmahallelerine  yaptığı çalışmalardandolayı Eş Başkan ve emekçilere teşekkür ederek " yıllardır yol sorunuyaşıyorduk. Kışın çamurdan dolayı perişan haldeydik,arabalarımız kapımızınönüne kadar gelmiyordu. Allah belediyemizden razı olsun" diyerekmemnuniyetini dile getirdi.


Bir süre daha çalışmalarıyerinde inceleyen Eş Başkan ve Yardımcıları mahalleden ayrıldı.


Viranşehir Belediyesi