29 / 04 / 2024

Visam, gömme rezervuarlarla tüketiciye kolaylık sağlıyor

Visam, gömme rezervuarlarla tüketiciye kolaylık sağlıyor

Visam'ın yeni gömme rezervuarlarında teknoloji estetikle buluşuyor...



Türkiye'nin ilk plastik rezervuar üreticisi Visam'ın koleksiyonunda yer alan yeni gömme rezervuarlar su tasarrufu, kalitesi ve şık görüntüsüyle öne çıkıyor...

Türkiye'nin banyo sektöründeki en köklü markası Visam, koleksiyonundaki yeni gömme rezervuarlarla tüketiciye büyük kolaylık sağlıyor. Visam'ın gömme rezervuarları kalitesi, yaygın servis ağı ve montaj kolaylığıyla dikkati çekiyor. 

Su tasarrufuyla öne çıkıyor

Visam'ın gömme rezervuarlarındaki sistem,  su tüketimini en aza indirecek şekilde tasarlanıyor. Teknolojik alt yapısıyla çevreye duyarlı rezervuarlar üreten Visam'ın, gömme rezervuarlarında isteğe göre STOP'lu veya iki kademeli sistem uygulanıyor. STOP'lu sistemde rezervuar çalıştırıldıktan sonra tüketici dilediği butona tekrar basıp suyun akışını durdurabiliyor. İki kademeli sistemde yer alan küçük butonla suyun yarısı boşaltılırken, büyük butonla da suyun tamamı boşaltılabiliyor. Böylelikle günümüzün en önemli çevre sorunu `suya' karşı daha duyarlı olmak ve su tasarrufuna katkıda bulunmak mümkün.

Gömme rezervuarlarda estetik görüntü...

Son zamanlarda banyolarda sıkça kullanılan "gizli taharet" sistemi taharet musluğu ile klozet arasındaki hortum görüntüsünü ortadan kaldırarak tüketicilere daha estetik bir görüntü sağlıyor.

"Gizli taharet" sistemini bir adım daha geliştiren Visam, montaj esnasında 'kelepçeli sistem'le temiz suyu gizli taharet sistemine bağlıyabiliyor. Bu hem şık bir görüntü, hem de montaj kolaylığı sağlıyor.


Geri Dön