02 / 05 / 2024

Vise Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Vise Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soydinç tarafından kuruldu.



Vise Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soydinç tarafından kuruldu.

Vise Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1-Isletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, is süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) 2-Bir Ücret veya Sözleşmeye Dayalı Olarak Yapılan Gayrimenkul Yönetimi Faaliyetleri(Site Yöneticiliği, Mobil Ev Alanlarının, Müşterek Mülkiyetli Konutlarının, Devre Mülklerin, İkamet Amaçlı Olmayan Mülklerin, vb. Yönetimi) 3-İkinci el kağıt ve kağıt ürünlerinin alınması işlenmesi ve işlendikten sonra satılması 4-Atık ve hurda toptan ticareti (kağıt, cam, plastik vb. olanlar) (metal olanlar hariç) 5-Gelir elde etmek amacıyla her turlu iç ve dış ticaret faaliyetinde bulunmak, mal ve hizmet alım satımı yapmak. 6-Radyo, TV, Posta yoluyla veya internet üzerinden toptan veya perakende satış yapmak. 7-Online sistemler içinde telekomünikasyon yolu ile her turlu bilginin dağıtım, ticaret, pazarlama ve iletişimini yapmak, iletişim sistemleri kurmak.
 


Geri Dön