19 / 05 / 2024

Vişne Bahçesi Villaları'nda teslimlere sayılı gün kaldı: Son villalar! 

Vişne Bahçesi Villaları'nda teslimlere sayılı gün kaldı: Son villalar! 

Vişne Bahçesi Villaları'nda satışta olan sayılı villa kaldı. Peki Vişne Bahçesi Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm merak edilenler...



Vişne Bahçesi Villaları, Kocaeli Başiskele'de Yavuz İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 21 adet müstakil villaya yer verilen projede, modern tasarım, fonksiyonel kullanım ve sosyal etkileşim sayesinde aktif bir sosyal yaşamın kapıları aralanıyor. 

Vişne Bahçesi Villaları'nda satışta olan son villalar kaldı. Proje, doğanın içinde olmasının yanı sıra müstakil bahçelerle de iç açan doğayı evin içine kadar getiriyor. 

Projede yer alan 4+1 villaların net alanları 105, brüt alanları da 209 metrekare olarak tasarlandı. 

Vişne Bahçesi Villaları nda teslimlere sayılı gün kaldı: Son villalar! 

Vişne Bahçesi Villaları'nda bahçe büyüklükleri 150 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Projede her villa için 2 araçlık otopark alanı ve müstakil giriş imkanı sunuluyor. 

1.932,06 metrekarelik arsa alanında hayata geçirilen projedeki modern müstakil villalarda, büyük cam pencereler, açık teraslar ve balkonlar bulunuyor. Ayrıca villalarda yerden ısıtmalar da yer alıyor. 

Villalarda yüksek tavanlar ve ferah iç mekanlarla ev sahiplerine geniş ve konforlu yaşam sunuyor. Projede teslimlerin 1.5 aya kadar gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Vişne Bahçesi Villaları nda teslimlere sayılı gün kaldı: Son villalar! 

VİŞNE BAHÇESİ VİLLALARI MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ

Vişne Bahçesi Villaları'nda yer alan villalarda alt katta 1 adet, üst katta da 3 adet oda yer alıyor.

Projede yer alan villaların fiyatları 9 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Web: https://www.yavuzinsaat.com/

Tel: 0 262 343 5 053


Geri Dön