28 / 04 / 2024

Vita Nova Yalıkavak'ta son 8 daire!

Vita Nova Yalıkavak'ta son 8 daire!

Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda denize 20 adım mesafedeki Vita Nova Yalı daireleri, rezidans konforunda hizmet sunuyor. Son 8 dairenin kaldığı Vita Nova'da fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor.



Club Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer'in projesi olarak başlayan Vita Nova Yalı Daireleri'ne Amerika'dan destek geldi. 

Amerika'da yatırımları olan Burak ve Şevki İrtanki kardeşler, Türkiye'ye Bodrum'dan giriş yaptı. Amerikada kominikasyon, inşaat ve emlak sektöründe hizmet veren İrtanki Şirketi'nin sahiplerinden Burak irtanki, üe Türkiye'deki yatırımlarına bundan sonra da devam edeceklerini söyledi. Kaliteli hizmet ve güvenüirliğe verdiği önemle Amerika'da kendilerini ispatladıklarını belirten Burak İrtanki, "Artık kendi ülkemizde yatırımlar yapma kararı aldık. Bu bizim için önemli. Büyük şehirlerin keşmekeşinden uzak durma isteğimiz ve yatırım yapılacak bölge arayışımız bizi Bodrum'a getirdi. Sadece Burası değü üzerinde yoğunlaştığımız birkaç projemiz daha var. Ama önce burasını tamamen bitirmemiz gerek. Vita Nova'mn tamirat, tadilat işlerini bitirip, satışlarını tamamlar tamamlamaz, yeni projelerle adımızı duyurmaya devam edeceğiz" dedi. 


İrtanki, Vita Nova'nm fiyat ve fark yaratan avantajlarını şöyle anlattı: "Yalıkavak'ın en büinen ve en güzel koylarmdan biri olan Tilkicik'te, her biri denize sıfır planlanmış, bu projede ikisi 140 metrekare dubleks, 34 adet 85 metrekare 2+1 daire olmak üzere toplam 36 butik daire bulunuyor. Zemin katlarda bahçe kullanımının bulunduğu gibi her dairemizin arka girişleri de mevcut. Ortş kat dairelerimizde oldukça geniş deniz manzaralı bir balkon bulunurken, sadece üst kat sahiplerinin kullanımına açık olan ve 360 derece deniz ve doğa manzarasına sahip 80 metrekarelik tamamı tik ağacından kaplama bir alanla da ister güneşlenme alanları yaratabüirler, ister jakuzi koyabilirler." 24 SAAT GÜVENLİK Vita Nova'nm yeni hayat anlamına geldiğini belirten İrtanki, şunları söyledi, "Biz, Volkan Bayer üe birlikte burada ev sahibi olanlar için her türlü konforu yaşayacakları bir olanak sağladık" dedi. 


http://vitanova.com.tr/


Hürriyet


Geri Dön