Dekorasyon

Vitra System Infinit koleksiyonunu tanıttı!

Vitra; yeni System Infinit koleksiyonuyla, benzersiz formlara sahip etajerli lavaboları ve farklı renk seçeneklerine sahip lavabo ünitelerini kullanıcılarının beğenisine sunuyor...

Yalın hatlarıyla banyoların havasını değiştiren System Infinit etajerli lavabolar, parlak beyaz ve dumanlı huş renklerdeki mobilya ünitesiyle kombinleniyor. Mineral döküm teknolojisiyle üretilen Infinit lavabolar, estetik çizgileriyle banyolara zarafet katıyor.  

 

System Infinit lavaboların pürüzsüz yüzeyi, ömür boyu beyaz ve parlak kalıyor. Hasar gördüğünde basit bir işlemle tamir edilerek eski halini alıyor. Hijyen ve kolay temizlenme özelliğine sahip lavabolar, etajeriyle geniş bir kullanım alanı oluşturuyor. Seramik süzgeci ve gizli su taşma deliği, lavabolara bütünsel ve estetik bir görünüm kazandırıyor. System Infinit, hem tezgah üstü hem de ankastre bataryalarla kullanılabiliyor. 


Infinit Nedir?

Almanya’da üretilen, yüksek kalite ve dayanıklılığa sahip kompozit bir malzeme. Mermer, kum ve kuvars taşı gibi doğal minerallerin özel bir reçine ile birleşiminden oluşuyor.