28 / 04 / 2024

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.



VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor. Parlak ve mat yüzeyli ürünlerden oluşan seri, sıcak gri tonları ve beton dokusuyla, mekânlara prestij ve sadelik katıyor.

 

Göz alıcı görünümlü VitrA Ice & Smoke Parlak serisi, buz ve duman gri renk seçenekleriyle sunuluyor. Dokunma hissini yoğunlaştıran ve rengi daha doygun gösteren mat yüzeyler, uygulandığı her alanda etkileyici bir görünüm yaratıyor. Estetik olarak mekânlara kattığı ambiyans dışında özellikle ıslak zeminlerde kayma tehlikesine karşı güvenli bir döşeme çözümü olarak da dikkat çekiyor. Seri 60x120, 60x60 ve 20x120 olmak üzere üç boyutta üretiliyor.

 

Geometrik dekorlarıyla dikkat çeken VitrA Ice & Smoke Mat serisi, parlak yüzeyi ile kullanıldığı mekanlara prestij katıyor. Kaydırmaz özelliğe sahip ürünler, iç mekânın yanı sıra, kırılma ve bükülmeye dayanıklılığı sayesinde yoğun trafikli alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Buz ve duman gri renklerdeki seri; 80x80, 60x60, 40x80 ve 10x80 olmak üzere dört boyutta sunuluyor.



Geri Dön