Yeni Projeler

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Projede villa satışları başladı

Vitrin Yeniköy projesi, Markalı Evim imzasıyla, Kocaeli Başiskele'de Yeniköy kolejler bölgesinde yükseliyor. Projede villa satışları başladı. 

Vitrin Yeniköy'de toplam 34 adet villa yer alıyor. Projede 18 adet müstakil, 14 adet ikiz villa bulunuyor. 

Projede yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Mayıs-Haziran ayları içinde yapılması planlanıyor. 

Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Vitrin Yeniköy ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vitrin Yeniköy projesinde yer alan villaların tümü 4 oda 1 salon olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan müstakil villaların büyüklükleri 215 metrekare, ikiz villaların büyüklükleri ise 215 ile 256 metrekare olarak belirlendi. 

Müstakil donatılarda, site içinde güvenli bir yaşam sunulan projede yer alan villalarda, özel bahçe ve otopark alanı yer alıyor. Villaların bahçe alanları 80 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiyor. 

Vitrin Yeniköy projesinde, yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 7/24 güvenlik ve kamera sisteminin yer aldığı proje, ısı yalıtımı, yerden ısıtmalı bireysel kombi ile şömine, seramik zemin gibi özelliklerle tasarlandı.

Başiskele Yeniköy'de D-100 karayoluna 1 dakika mesafede konumlanan proje, Doğa Koleji'ne 500 metre mesafede, Yeniköy Spor Kulübü'nün ise tam karşısında yükseliyor. 

VİTRİN YENİKÖY HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ 

Vitrin Yeniköy projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Bu kapsamda müstakil villalar 9 milyon 500 bin TL'den, ikiz villalar ise 8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 35-40 peşinat ile kalanını teslime kadar taksitle ödeme imkanı sunuluyor. 

Web: https://markalievim.com.tr/anasayfa.html

Tel: 0 262 606 14 41

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

Sylvana İstanbul satışa çıktı! Yeni proje! 

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!