27 / 04 / 2024

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 



Viven İnşaat, “Biz Viven’iz, birlikte güçlüyüz!” mottosu ile  başarı ve sürdürülebilirlik anlayışlarını temsil ederek, 2024 senesinde de öncü projeler ile gayrimenkul sektörüne yön vermeyi hedefliyor. Firma, Ege Bölgesi’nde gerçekleştirdiği her projeyi özenle yapmaktadır.

BORNAVA'NIN 32 KATLI EN GÖRKEMLİ PROJESİ YAPILACAK

cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre; firmanın kurucusu olan Alim Emiroğlu, Bornova ilçesinde yükselen 32 katlı Viven Tower projesine özel bir vurgu yaparak, projede yer alan 241 adet 1+1 ve 2+1 konutun yüksek tavanlı ferah daireleri ile alıcıların ilgisini çektiğini kaydeden Emiroğlu, ayrıca projede bulunan Viven Plus Home adlı sosyal alanın 25 farklı özel aktiviteye ev sahipliği yapacağını belirtti.

Viven İnşaat, 2024 te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

İZMİR'E DEĞER KATAN YENİ PROJELER GELECEK 

Viven İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Yolçi,  müşterilere hızlı ve kaliteli çözümleri uygun şartlarda sunma prensibini benimsediklerini belirtti. Sektördeki global teknolojik gelişmeleri takip eden şirket, güvene ve devamlılığa verdiği önemle Ege Bölgesi’nde projeler üretmeye devam edeceğini vurguladı. Buna göre, özellikle modern, lüks ve kaliteli yaşam alanları sunan projeleri ile dikkat çeken Viven İnşaat, Bornova, Konak, Çeşme ve Kuşadası’na 10 milyar TL’lik yatırım yaparak bölgeye değer kattığı belirtildi.

Viven İnşaat Direktörü Edip Singin, ihtişamlı ve modern mimarisi ile dikkat çeken Viven Vogue Projesi’nde anahtar teslimlerinin başladığını kaydetti. Merkezi lokasyonu ile  İzmir  Körfezi’ne hakimiyet sağlayan proje kapsamında yer alan 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri ve farklı metrekare seçenekleri ile 10 farklı modelde yaşam alanı sunacak. Yapılan açıklamada, Singin, “Her projemizde farkımızı ortaya koyuyor, yatırımcıya ve şehre katkı sağlıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her bir kullanıcımız için özel danışmanlarımızla sürdürülebilir iletişim kuruyoruz. Kullanıcının sadece satış öncesi değil, satış sonrası deneyimi bizim için çok önemli.” şeklinde konuştu.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

 


Geri Dön