Teknoloji

Vivo V29 Lite Türkiye'de ön satışa çıktı: İşte güncel fiyatı...

Vivo, V29 Lite 5G modeli Türkiye'de ön satışa çıktı. İşte Vivo V29 Lite ön satış fiyatı ve özellikleri... Geçtiğimiz haftalarda Vivo Y36 modelini ülkemize getiren şirket, şimdi de orta segmentte iddialı yeni Vivo V29 Lite modelini ön satışa açtı

Akıllı telefon pazarında hakimiyet alanını artıran Vivo, bütçe dostu akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Vivo Y36 modelini ülkemize getiren şirket, şimdi de orta segmentte iddialı yeni Vivo V29 Lite modelini ön satışa açtı. Yeni model, kullanıcılara sunduğu özellikleri ve şık tasarımı ile büyük ilgi görüyor. 

Vivo V29 Lite, 64 Megapiksel optik görüntü sabitleme özelliğine sahip ana kamerası, 120Hz göz korumalı AMOLED ekranı, 5.000 mAh boyutunda dayanıklı bataryası ve 44W FlashCharge hızlı şarj özelliği ile tüm gün kesintisiz kullanım sağlıyor. Bu özellikler sayesinde kullanıcılar, yüksek performans ve uzun pil ömrüyle memnuniyetle kullanabilecekleri bir telefon elde ediyorlar.

Vivo V29 Lite, sektörde bir ilke imza atarak orta segmentte kavisli ekrana sahip ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Altın Işıltısı ve Siyah Elmas Işıltısı renk seçenekleri ile gelen V29 Lite, kavisli AMOLED ekranıyla zarif bir tasarım sunuyor.

Telefonun gücünü Qualcomm Snapdragon 695 işlemciden alan Vivo, Android 13 işletim sistemi ve FunTouch OS 13 ara yüzü üzerinde çalışıyor. Telefon 8GB RAM (+sanal 8GB) ve 128GB depolama alanı ile yeterli performans ve depolama kapasitesi sunuyor.

Ayrıca, genişletilmiş RAM 3.0 özelliği sayesinde kullanıcılar mevcut 8 GB RAM'e ek olarak mevcut depolama alanından 8 GB'a kadar belleği "ödünç alarak" kullanabiliyorlar. Bu özellik, kullanıcıların 36 adede kadar uygulama arasında gecikme olmadan eşzamanlı geçiş yapmasına olanak tanıyor.

Vivo V29 Lite'in ön kamerası 16 Megapikselken, arka tarafta 64 Megapiksel ana kamera, 2 Megapiksel bokeh, ve 2 Megapiksel makro lens olmak üzere üçlü kamera sistemi bulunuyor. Ekran altı parmak izi okuyucusu da kullanıcılara kullanım kolaylığı ve güvenlik sağlıyor.
https://myvivoshop.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Temmuz 2023 tarihinde saat 00.09'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.92 Türk Lirası, Euro 29.79 Türk Lirası, altının gramı ise 1705 Türk Lirası değerindedir.

​​​​​​​Sony, yeni kablosuz kulaklık modelini piyasaya çıkardı: Fiyatı dudak uçuklattı!

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Threads’e eklenecek yeni özellikler açıklandı!